sleek Arabian nights smoke & shadows

Vorige week zaterdag ben ik weer terug naar Nederland gekomen na een mislukte poging voor een buitenlandstage, maarrrr… Dat weerhield mij er natuurlijk niet van om in mijn vrije tijd even de omgeving te verkennen, ik zat namelijk op het prachtige eiland Gran Canaria en dan wel in Puerto Rico om precies te zijn.
sleek arabian goede
Het winkelcentrum is niet erg groot, het bestaat voornamelijk uit restaurantjes en parfumeries (die heeel goedkoop zijn!)
100 restaurantjes, 70 parfumeries en 10000 souvenir winkeltjes verder, kwam ik een klein winkeltje tegen wat erg op een drogist leek. Ze verkochten parfum en make-up artikelen waaronder de ‘o zo mooie’ I Divine palletes. Mijn oog viel meteen op de limited edition ‘arabian nights smoke & shadows’. Elk palette word geleverd met een applicator erin, een mooie grote spiegel en een fancy doosje waar je het palette in kan bewaren.

bron

Het palette heeft 12 kleuren waarvan er maar één mat is. Elke kleur heeft een naam dat in het thema past, even op volgorde van links boven naar rechts onder: Scheherazade’s tale, Gold souk, Aladdin’s lamp, Sultan’s garden, Hocus pocus, Simbad’s seas, Genie, Black magic, Stallion, Sorcerer, Valley of diamonds en (afcourse) 1001 nights.

20151107_183712.jpg wordt weergegeven

Op de swatches lijken de kleuren niet heel erg gepigmenteerd maar zodra je de kleuren echt op je oogleden aanbrengt komen ze tot leven! Zelf gebruik ik altijd mijn jumbo pencil in milk van het merk Nyx onder mijn oogschaduw zodat de kleuren er nog meer uitspringen. Voor de prijs van het palette mag je echt wel zeggen dat de kwaliteit erg goed is! de palettes kosten €10,49 en aan het eind van de dag zit je oogschaduw nog prima.

De kleuren in dit palette verschillen van paars tot bruin tot groen en goud. Je kan er alle kanten mee op. De structuur van de kleuren verschilt wel een heel klein beetje, de kleuren met een shimmer erin zijn namelijk heel creamy en de matte kleur is veel meer een poeder vorm.

Het blijven prachtige palettes van Sleek, binnenkort zal er ook een look van verschijnen! Wat zijn jullie favoriete Sleek palettes?

x,

anonymous

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s