Nude, nude en nog eens nude

2015-11-09 15.22.13

We houden van nude! Het past overal bij, het komt overal voor, je kan er geweldige looks mee maken en hoe je het ook draagt het staat altijd classy! (pas wel op met kleding dat je niet het echte NUDE effect krijgt en dat het lijkt alsof je naakt loopt.)

Ik vind het heerlijk om aan de gang te gaan met felle kleuren maar dat past natuurlijk niet overal bij, je moet altijd rekening houden met de kleur van je kleding. Met nude en aarde tinten hoeft dit niet, deze staan overal bij.

20151109_153753
Als je een nude look wilt maken is het vooral belangrijk om lichte en neutrale kleuren te gebruiken die dichtbij je eigen huidskleur komen. Zo lijkt het alsof je weinig makeup draagt terwijl dit niet altijd het geval is. bij mensen met een lichte haar kleur is het ook erg mooi om een bruine mascara te gebruiken, dat is net iets minder in your face.

stappenplan voor een alledaagse nude makeup look:

  1. Begin je makeup routine zoals je altijd doet, bijvoobeeld door een primer, een foundation en concealer aan te brengen.
  2. Voor de oogschaduw kan je een kleur op het hele bewegend ooglid aanbrengen en een donkere in de crease. Blend deze kleuren goed want we willen natuurlijk geen harde lijnen in onze makeup kijgen.
  3. breng mascara aan
  4. Als blush kan je een lichte bruin/rozige kleur kiezen of je gebruikt een lichte bronzer. Zelf vind ik de 2e optie heel erg mooi staan in een nude look.
  5. Voor de lippen staat een kleurloze lipgloss altijd erg mooi of een lippenstift in de kleur (je ziet m al aankomen) nude.
  6. Als laatste spray ik altijd mijn gezicht af met een water spray of een body mist van Victoria secret, zo fixeert je makeup en zit het aan het einde van de dag nog goed!

x,
Anonymous

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s