Haarverzorging+routine

haar
Haar heeft best veel verzorging nodig, vooral als je lang haar hebt. Iedereen wil mooi, zacht en glanzend haar maar daar is wel wat werk voor nodig.
Om te beginnen: haren wassen. Het is goed voor je haar om het niet elke dag te wassen, shampoo droogt je haar namelijk uit. Wanneer je het wast is het goed om dit 2 keer te doen. Zo kun je bij de 1e keer je haar reinigen en bij de 2e keer je haar verzorgen. Wanneer ik mijn haar gewassen heb gebruik ik ook nog conditioner in de lengte van mijn haar zodat de haarschubben weer sluiten. Buiten het haren wassen zijn er nog veel meer manieren om je haar te verzorgen.

Door mijn impulsieve buien waarin ik heel wat keren mijn haar heb geverfd is het nogal droog geworden. Ik moest eerst bijna elke maand naar de kapper omdat m’n haar zo droog was! Nu is het gelukkig al een stukje beter maar wanneer ik niks aan mijn haar doe qua verzorging ziet het er nog steeds niet uit…

Wanneer mijn haar nog nat is van de douche spray ik er vaak Gliss kur total repair (even naar adem happen) wonder-serum-spray in, het maakt mijn haar zo zacht en de punten zien er dan veel minder droog uit! De spray kost €6,79

2015-11-10 16.12.42.jpg wordt weergegeven

Wat ook echt wonderen doet is een serum. Ik gebruik afwisselend een serum van Kis en een van de Action.

20151110_145828.jpg wordt weergegeven
Ooh men dit haar serum ruikt echt GODDELIJK! Ik had het flesje als sample bij de kapper mee gekregen. Je haar krijgt heel veel glans en je hoeft maar heel weinig te gebruiken. De serum is 100% op basis van gecertificeerde organische argan olie. Een full size fles kost €15,38 en dan heb je 100 ml.

20151110_145627-1.jpg wordt weergegeven

Dit  haarserum van de Action is door de jaren heen eigenlijk nooit van mijn zijde geweken, spotgoedkoop, heerlijke geur en trekt snel in. Soms gebruik ik de serum op droog haar en soms op handoek-droog haar. Ook in dit serum zit argan olie verwerkt.

x,

Anonymous

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s