Blogger on tour+ mini update

unnamed

Hopa! Nieuwe stage plek in de pocket en het bedrijf waar ik nu stage loop is niet in Lelystad maar in Amersfoort. Zelf ben ik daar ook geboren en mijn hele familie woont er. Dus heb ik besloten om doordeweeks in Amersfoort te gaan wonen bij mijn oma. Daar gaan we! 10 weken Heen en weer sjouwen met mijn makeup en de hele rambam.

Van tevoren wil ik even kwijt dat ik mijn best ga doen om mijn blog samen met mijn stage te onderhouden, maar ik ben er wel achter gekomen dat er iets niet helemaal goed is met mijn foto’s aangezien deze soms niet weergeven worden. Ik probeer dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Eerst liep ik stage in een 4-sterren hotel op Gran Canaria. We hadden een stagebegeleider toegewezen gekregen die totaal geen Engels kon, onze school was hier niet eens van op de hoogte en het hotel dacht dat we al veel meer ervaring zouden hebben (uuh waar ging het mis?!) Daardoor liep alles dus verkeerd en besloten ik en 2 andere meiden om terug naar Nederland te gaan Met als gevolg dat we zo snel mogelijk een nieuwe stage moesten vinden.
Vandaag heb ik mijn eerste officiële stage dag gehad bij mijn nieuwe stageadres. Ik heb  kennis gemaakt met de plek waar ik  11 weken lang, 4 dagen per week en 10 uur per dag stage ga lopen. De stage dagen zijn erg leuk maar ook zwaar, je rug krijgt veel te verduren met het werk van een schoonheidsspecialiste. Naast het feit dat het werk redelijk zwaar is, is het ook ontzettend gezellig! Naast mij lopen er nog 4 andere dames stage bij de salon en dat maakt het erg gezellig met z’n alle.
Ondanks dat ik de meeste behandelingen die de salon geeft al kende, heb ik wel een super leuke behandeling geleerd! Namelijk: tanden bleken. Het is super makkelijk en wat een effect! Met de meest uitgebreide behandeling kunnen je tanden wel tot 15 tinten lichter worden. Ik vond het zelf erg indrukwekkend, het is vooral leuk omdat ik  nu zelf die behandeling aan klanten mag en kan geven.

Ik hou er van dat de dagen zo snel voorbij vliegen omdat als je hard aan het werk bent. Tijdens mijn buitenlandstage ging dit iets anders…

Ik ben erg benieuwd wat mij allemaal nog te wachten staat en ik zal af en toe een update plaatsen over mijn nieuwe ervaringen!

x,

Anonymous

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s