Modelco lip duo

Ik had mijn Modelco lip duo lipstick al een tijdje in mijn makeup stash maar eigenlijk nog nooit gedragen. Er zijn 3 varianten van de lipstick, ik zelf heb de `Dusk lipstick striptease gloss´ variant (de rechter op de foto.) Het is een hele mooie kleur tussen bruin en nude in. Nadat ik de lipstick vandaag had gedragen moest ik er gewoon een review van schrijven want dit is echt heaven!

Ik wilde een lipstick op die niet te opvallend is maar wel een kleur geeft dus zo kwam ik uit bij de lip duo! Ik was positief verrast dat de lipstick in mijn pauze nog helemaal perfect zat, over de hele dag heen heb ik het maar één keer hoeven bij te werken. Ik heb de lipstick eerst zonder de lipgloss erover heen gedragen, alleen kreeg ik hier wel een beetje droge lippen van. Maar wanneer je de lipgloss er wel overheen aanbrengt blijft de lipstick minder lang zitten. De lipgloss kan je ook dragen zonder lipstick eronder dan lijkt deze licht roze met een mooie shimmer erin.

De geur van de lipstick is erg lekker! Een beetje zoet, perzik achtig, de lipgloss ruikt ongeveer hetzelfde maar nog 10 keer zo zoet. Een groot pluspunt vind ik persoonlijk dat je die zoete geur niet proeft, ik heb er zo´n hekel aan als een lipgloss of lipstick heel erg zoet smaakt.

De lip duo is heel erg compact, aan de ene kant zit de lipstick, aan de andere kant zit de lipgloss en in het midden zit een heel handig spiegeltje. het spiegeltje werkt jammer genoeg niet helemaal want als je de lipstick op wil doen kan je tussendoor niet in het spiegeltje kijken. Met de lipgloss kan dat weer wel.

naamloos

De prijs van de lip duo is € 30,-
Ik geef de lip duo een 8,5 als cijfer omdat ik het een goed product vind, maar het toch wel jammer vind dat ik er best wel droge lippen van krijg. De prijs kwaliteit verhouding is goed, de geur is gewoon verslavend en de lipstick is echt long long long lasting.

x,

anonymous

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s