whuut?! Urban Decay in Nederland!

Naamloos

Ja! het is echt waar, Urban Decay is er weer. Ik kan  de grote teleurstelling, toen Sephora weg ging me nog herinneren als de dag van gisteren.

En nu is mijn favoriete makeup merk er ineens weer! Floep zo uit het niet opgedoken in de Ici Paris van (jawel) hartje Amsterdam. Ik was zo nieuwsgierig dat ik natuurlijk de eerste en de beste trein naar Amsterdam nam. Dus ik meteen een werknemer overspoelen met vragen ennnnn ik heb 1 antwoord wat echt iedereen gaat bevallen: wanneer het merk goed verkoopt, gaan meerdere Ici Pari winkels het merk verkopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s