My life #1

my life #1

Mijn stage zit er weer op en gister heb ik al weer mijn eerste dag op school gehad. De 13 stage weken zijn voorbij gevlogen maar ik ben erg blij dat ik weer naar school mag.
Nu ik eindelijk weer thuis kan zijn, heb ik besloten het bloggen op te pakken en elke dag een of meer artikelen te posten.

Oke even vanaf het begin… Ik heb 10 weken lang stage gelopen in een salon in Amersfoort. Aan het begin was het erg leuk maar het bleek al snel een bedrijf te zijn dat totaal niet bij mij paste. Er waren erg veel ontevreden klanten en dat vond ik jammer. De eigenaar deed alles voor geld zo veel dat het ten koste van het bedrijf ging maar hij gaf me wel veel verantwoordelijkheden: ik mocht de zaak openen, alleen staan en leiding geven aan de andere stagaiares. Dat vond ik een beetje apart, wel leuk omdat ik als vervolgopleiding graag op het hbo iets met management wil gaan doen maar ook lastig want ik was maar een stagiaire in het bedrijf.

Met de ingang van het nieuwe jaar werd het bedrijf over genomen maar werkte ik nog steeds voor de oude eigenaar en je raad nooit wat mijn dagelijkse taak was….. tanden bleken?! Het hoort niet bij mijn opleiding en het was erg saai om dag in dag uit te doen. De oude eigenaar van het bedrijf waar ik voor werkte was in het buitenland op vakantie en niemand anders kon tanden bleken dus dat mocht ik elke dag doen. Serieus, ik kan geen tanden meer zien…
Eind goed al goed, ik heb mijn stage uren en eind beoordeling in da pocket!

Nu is mijn normale leventje weer van start gegaan en zocht ik een leuk bijbaantje. Het geluk lachte mij toe want ik liep langs open 32 (mijn favoriete kleding winkel) waar ze toevallig iemand zochten. Dus ik stapte met mijn cv meteen naar binnen waar ik hoorde dat  er een motivatie brief bij moest. Ik was erg gemotiveerd en besloot deze maar meteen thuis te maken en op de zelfde dag nog mijn motivatie in te leveren.

Ik werd aangenomen! Open 32 is een hele leuke kleding winkel in lelystad met veel bekende merken. Ik heb erg leuke collega’s daar en het werk is heel leuk! Ik kocht eigenlijk heel vaak al kleding bij open en als je dan mag werken voor een winkel waar jou favoriete merken worden verkocht is dat wel heel leuk. Ik kijk er naar uit om elke week weer naar mijn werk te mogen en dat is erg bijzonder bij mij haha.

Hebben jullie nog iets leuks/bijzonders meegemaakt?

 

Ik hou jullie up-to-date!

x,

anonymous

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s