my favorite beauty products of january

Deze maand heb ik weer een paar favorite beauty products die niet meer van mijn zijde wijken en het leek me leuk om ze even op een rijtje te zetten!

  1. Oke, dit is echt de uitvinding van de maand… Babyolie! Ik heb van mezelf vaak een vrij droge huid rond mijn mond en bij mijn neusvleugels en dat is echt one big mess in combinatie met foundation, wanneer ik deze namelijk aanbracht zag je het vaak (helaasss) erg goed zitten. Iedereen weet dat je van babyolie een zacht huidje krijgt. Ook maakt het je huid onwijs vet dus als je dit onder je foundation aanbrengt (heel weinig en na deppen met een handoek). Blijft het de hele dag heel erg mooi en egaal op je gezicht zitten. Ik gebruik het nu een maand en kan echt niet meer zonder. Het ruikt heerlijk, het werkt geweldig en aan het eind van de dag kan je zelfs met babyolie alle make-up weer van je gezicht halen. Ik zeg wonder middel!

  2. Alien van Thierry Mugler dit is echt mijn parfum voor een avondje uit, werk, school kortom: voor alles! 1 spuitje en de geur van de parfum ruik je de hele dag door. Het is een vrij sterke geur en het ruikt een beetje houtachtig/oriëntaal. Het is echt een geur waar je van moet houden. De fles? Afschuwelijk maar ach never jugde a book by it’s cover toch?
  3. Catrice eye brow stylist in kleurtje 020. Ik heb erg lang gezocht naar een wenkbrauw potlood dat er ‘natuurlijk’ uitzag qua kleur en dat viel niet mee… Veel wenkbrauw potloden zagen er erg grijs uit of heel erg bruin. van mezelf heb ik zulke lichte wenkbrauwen dat je ze van 2 meter afstand niet eens kan zien  en extreem donkere wenkbrauwen vind ik daarom niet echt mooi staan bij mezelf. Het catrice potlood is precies goed! het matcht bij mijn haarkleur en oogt erg naturel. Daar houden we van!
  4. Dove summer glow body lotion. Deze bodylotion geeft een erg licht tintje met een shimmer, heel handig vind ik want ik ga eigenlijk nooit naar de zonnebank. Het tintje is erg subtiel en geeft geen vlekken op de huid. Daarnaast ontdekte ik dat het heel erg goed werkt tegen geïriteerde plekjes of bultjes, serieus 1x smeren en na een nachtje slapen is het weg! Ik ontdekte het nadat ik broeken van de h&m had gedragen, op de een of andere manier krijg ik daar allemaal rode bultjes van op mijn benen en net onder mijn billen, oftewel: de plekjes waar een broek kan schuren. De bodylotion werkt daar echt heel erg goed tegen.
    De bodylotion ruikt ook erg lekker, zo’n typische dove geur. Hij trekt redelijk snel in en plakt niet.
  5. En.. last but zeker niet least de naked palette smoky. Dit is deze maand echt mijn beste oogschaduw-vriend geweest. De kleuren zijn ontzettend gepigmenteerd en elke kleur die in het palette zit is goed bruikbaar.Ik heb met de kleuren geen last van fall out gehad (dat de kleuren na het aanbrengen op het ooglid op de wang zijn
    geregend als het ware). Het doosje is erg stevig en ziet er erg chique uit, I LOVE IT!


De kwast in het palette stelt niet erg veel voor en de spiegel gebruik ik eigenlijk ook nooit.. Als ik in de ochtend mijn make-up aan breng doe ik dat met een grotere spiegel en onderweg heb ik zo’n klein schattig zak spiegeltje mee, ik durf mijn naked palletes niet zo goed mee te nemen ergens heen.

x,

anonymous

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s