My life #2

Naamloos

veel geshopt, met vlag en wimpel geslaagd en een tripje naar Parijs?!?!

De laatste school weken zijn voorbij gevlogen! met alle examens achter de rug mag ik mezelf dan ook gediplomeerd schoonheidsspecialiste noemen! Ondanks het feit dat ik geen schoonheidsspeciliaste wil gaan worden ben ik erg blij met mijn eerste diploma! (ja.. mijn middelbareschool- periode was een beetje een flop). Ik ben nu veel bezig met de laatste dingen inleveren op school en vooral zorgen dat ik gewoon aanwezig ben want ja, ik heb helaas nog steeds een aanwezigheidsplicht tot 12 juli meeh.. Maar wat voelt het goed, wat een verlichting is het om te weten dat het klaar is. Bye bye afschuwelijk praktijk outfitje en zeulen met een zware tas praktijk spullen, hallo lange nagels en vakantie !

vakantie2

Toen mijn innerlijke rust eindelijk wedergekeerd was stuitte ik via facebook op de verjaardag van de thalys! Ze hadden treintickets beloofd voorrrr tromgeroffel…. €20,- per stuk!! In een gemixte bui van enthousiasme en impulsiviteit besloten mijn zus, zwager en ik een tripje naar Parijs te gaan maken. Dus zo gaan wij 8 juli om 06:15 als half nederland nog in bed ligt te ronken met de thalys naar Parijs! Ik heb er onwijs veel zin in en heb al een aardige wishlist aan make-up in mijn hoofd zitten. We gaan 1 nacht en 2 volle dagen, lekker even er tussen uit.

Parijs-stedentrip

Omdat ik behoorlijk trots op mezelf was toen ik hoorde dat ik geslaagd was vond ik dat ik mezelf even mocht verwennen daarom zijn mijn (oudere) zus en ik vrijdag naar Amersfoort gegaan om even lekker los te gaan. Natuurlijk moest ik ook naar de Inglot aangezien de Inglot in Amersfoort bijna de enige is, die er nog is. Ik heb dit pallette daar gekocht:

IMG_20160529_125609

van links naar rechts nummertje: 30, 24 en numero 465. Wat ben ik blij met deze kleuren, links is een hele mooie shimmery higlighter met een warme gouden glitter erin, de middelste doet me altijd denken aan de kleur van zeemeerminnen enzo haha! Echt een blauwe kleur met een lichte groen/blauwe glans en niet te vergeten lots of glitters. De laatste kleur is bruin, ook met gouden glitters.

Nadat we een uur in de Inglot waren  geweest was het de hoogste tijd om verder te gaan. We waren nog naar een aantal keldingwinkels gegaan, hadden de halve Bershka leeggekocht, gingen een ijsje eten en zijn vervolgens voldaan terug naar Lelystad gegaan.

 

Iedereen alvast een hele fijne vakantie! succes voor alle mensen die herexamens hebben en bij deze feliciteer ik alle mensen die hun diploma hebben behaald!!

x,

Anonymous

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s