mini shoplog Amsterdam

shoplog

Voor alles op school geslaagd dus die paar dagen shoppen zijn welverdient! Vorige week vrijdag ben ik met mijn  oudere zus naar het Tropenmuseum gegaan in Amsterdam en door het mooie weer besloten wij om vanaf daar naar het centrum van Amsterdam te lopen. MAAR LIEFST 38 MINUTEN GEWANDELD!

Een lange wandeling en een aantal zweetdruppels verder begonnen we bij de Kiko om daar de hele winkel leeg te kopen, oke nee dat is een leugen.. Ik heb daar 1 item gekocht: de Kiko high pigment wet and dry eyeshadow in de kleur 65. Helaas ontdekte ik thuis dat de oogschaduw al een stukje miste! Ik denk dat de oogschaduw verkeerd gestanst was waardoor er lucht onder zat, dat was even balen!!!

Het is een hele mooie paarse kleur met een shimmer er in. de oogschaduw kan je zowel nat als droog aan brengen en dit geeft beide een heel ander effect

dw.png

De eerste swatch lijkt paars maar minder gepigmenteerd dan de tweede swatch. Als je de eerste kleur vergelijkt met de tweede zie je ook ineens dat hij helemaal niet paars oogt maar meer rood/bruin. Ik heb de oogschaduw nog niet in een look gebruikt maar dat ga ik binnenkort zeker doen! wat me ook og opviel was dat de swatch waar water bij was gebruikt er een stuk lastiger af ging dan de ‘droge’ variant.

Nadat we eindelijk uit de veelste kleine en ontiegelijk drukke winkel waren liepen we door naar Waterstones Amsterdam: de grootste en mooiste boekhandel met Engelse boeken. Mijn zusjes en ik zijn alle drie dol op lezen dus als we gaan winkelen duiken we standaard de boekhandel ook even in.

Terwijl ik in de winkel rond liep pakte ik een aantal random boeken vast en toen ik de achterkant van het boek ‘Room’ las, herkende ik het meteen! Alleen waarvan ook alweer… Ohja! Dit was het boek dat we bij de Engelse les moesten lezen op de middelbare school! dit boek is ook verfilmd en wat een heftig verhaal is het! ik heb zelf de film nooit gezien omdat ik het leuk vind om zelf plaatjes bij het boek in te beelden vooral als ik het boek eerder al heb gelezen (zeg ik nu iets heel geks!??!) het boek is iniedergeval een echte aanrader, het is niet waargebeurd maar het is zo tot in de detail beschreven dat het wel zo lijk! Heel knap geschreven. Een review van dit boek zal binnenkort op beautybyunknown staan!

Nou! dat zijn mijn aankoopjes uit Amsterdam! De dag daarna ging ik met een aantal vriendinnen gewoon vrolijk verder en besloten we te gaan winkelen in Almere. Ik heb daar heel veel basic shirtjes gehaald omdat ik ze overal bij draag! daarnaast zijn ze bij de primark spotgoedkoop! (€2,95 dacht ik) en daarna was mijn weekend alweer voorbij!

Wat zijn jou laatst geshopte items?

x,

Anonymous

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s