high heels summer style

shoesOmg i’m in loveeee! Hoe zonnig kunnen schoenen zijn?!

Afgelopen woensdag ben ik samen met mijn moeder en zusje naar bataviastad gegaan in de hoop dat mijn zusje een paar leuke All stars Tegen zou komen en een bomberjack. Helaas vond ze geen van beide maar toen we de Top merk schoenen (wat een naam pffff!) in liepen stuitte ik op deze super mooie zomerse schoenen. Ik was op slag verliefd en moest ze passen.en ja, iedere vrouw weet dat wanneer je iets past en het blijkt ook nog goed te staan… dan koop je het! Echt ik kom daar nooit onderuit in zo’n geval.

Die kleuren zijn gewoon zo mooi! Er zit donker blauw, turqoise en roze in. Van mezelf ben ik best lang dus het is nog wel de vraag of ik ze daadwerkelijk ga dragen maar voor prom kan ik ze in ieder geval wel aan!

De hakken kostte €36,- wat ik enorm mee vind vallen want de kwaliteit oogt zeker niet slecht. Daarnaast lopen ze echt heel erg fijn en ook dat is bijzonder aangezien ik de meeste hakken vreselijk vind zitten. De schoenen geven een goede steun en je kunt ze zelf van maat verstellen.

Ik ben al helemaal fan maar ik ben ook benieuwd wat jullie van deze schoenen vinden. zijn jullie ook nog leuke zomerse schoenen tegen gekomen met dit soort geweldige knalkleurtjes?

x,

Anonymous

Een gedachte over “high heels summer style

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s