O.p.i The sky’s my limit

opiWoeeh, dit is echt mijn beste nagellak-vriend van de afgelopen tijd, hij lakt mijn nagels perfect dekend in twee laagjes, hij blijft goed zitten en de kleur is gewoon gorgeous!! Ik spotte dit lakje in de Big bazaar bij de Maxis en hij koste me maar vijf euries.
(De kleur is gewoon zoooo blauw!! I luv it). ik had nog geen enkele kleur wat hierbij in de buurt kwam. Het is voornamelijk een overvloed van blauwe pigmenten maar er zit ook een hele warme gouden shimmer in.

Ik ben echt heel erg te spreken over de kwaliteit. De lak blijft bijna een week goed zitten en ik ben zeker niet iemand die ultra voorzichtig is in tegendeel zelfs. Bijna elke nagellak is na 1 dag gechipt bij mij, dus dat zegt wel iets!

Zoals je kan zien staan er op de dop paarden afgebeeld van de Ford mustang, dat is omdat dit lakje uit de mustang collectie van 2014 komt. Ik vind dit lakje echt uit de collectie springen omdat alle andere kleuren niet zo overweldigend zijn, er zit in sommige wel een shimmer maar het overtreft de shimmer in deze lak zeker niet. De meeste kleuren zijn echter zonder shimmer:

OPI Mustang Collection_thumb[2]

(bron:http://www.polishinsomniac.net/2014/07/opi-ford-mustang-collection-swatches.htm)

Ik vind ‘The sky’s my limit’ (rechts onder)  en ‘Girls love ponies’ (middelste van boven) toch echt wel de mooiste kleuren van deze collectie!

Wat vinden jullie de mooiste kleuren van de collectie?

x,

anonymous

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s