Hype: all about the nails

Elke hype komt en gaat maar de laatste tijd ben ik echt een aantal hele gekke en super mooie trends tegen gekomen die ik toch echt even moet delen. Ga er lekker voor zitten en enjoy van deze nagel hypes!

coffin nails

1. Coffin nails
 Zijn ze lang? JA. Zijn ze scherp? JA. Maakt het uit? NEE, want ze zijn gewoon fabulous!
Deze hype is voor het eerst gespot bij Kylie Jenner en ik moet zeggen dat het er wel heel erg gaaf uit ziet.

fuzzy nails

2. The furry nails
Harige nagels?! Oke dit is toch wel heel bizar. Je ziet ze tegenwoordig zo veel, ik spotte deze hype op instagram en vond het zo gek. ik zit me ook echt af te vragen hoe je daar mee overweg zou kunnen.. Ik bedoel als je iets wilt eten word je vachtje toch vies. Ik zie er wel één voordeel aan: je kan er mensen behoorlijk mee plagen.

ombre

3. Ombre nails
Eigenlijk is dit al een tijdje een bekende trend natuurlijk maar ik vind toch dat hij in het rijtje thuis hoort! Het blijft mooi. Tegenwoordig zie je ook erg veel ombre nails met nude kleuren maar in de zomer kunnen we natuurlijk ook gewoon lekker uitpakken met knal kleuren ookal staat het weer er in Nederland niet helemaal naar. Fake it till you make it, right?!

#polishmountain.jpg

4. #polishmountain
Een challange waarbij we jawel 100 lagen nagellak aanbrengen. Wie verzint dit? Ik  vermoed dat de challange is ontstaan door de volgende video: https://www.youtube.com/watch?v=EWHV5IxDuB0
deze mevrouw kreeg de vraag om van al haar nagellak kleuren een laag aan te brengen en dan wel over elkaar heen! Zie het resultaat..

Enn als laaaaatst!…..

Assorted-Nail-Art-Stickers-Gold-striping-tape-Design.jpg

5. Racing stripes
Oeeeeh wauw. wat gaaf dit zeg! Hier kan je zulke mooie nagels mee maken! Het leukste is nog dat de ‘stripes’ gewoon tape is. Je kan er rolletjes van bestellen op het internet en je kan er de gekste creaties mee maken met allerlei kleuren.

Dit waren de hypes! Ik vind echt dat er een aantal hele leuke tussen staan die ik zeker een keer ga proberen maar ik denk dat ik de furry nails toch maar achterwegen laat..

zijn jullie ook zo amused en shocked als ik ben?!

x,

anonymous

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s