Lipfinity vs Provocalips

Wat zijn dit? Het zijn liquid lipsticks, oftewel: lipglossjes die helemaal opdrogen, intrekken en mega lang blijven zitten. Het geeft ook niet af en dat vind ik echt een mega plus punt! De Lipfinity van Max factor en de Provoclips van Rimmel bestaan beide natuurlijk al een tijdje maar ik had zelf alleen een aantal Lipfinity’s in mijn bezit. Tot dat ik vorige week met een vriendin ging winkelen en een hele mooie kleur ontdekte van de Provocalips numero 410 om precies te zijn. Echt we hebben stad en land afgezocht voor een kleur als deze.

Als we kijken naar het idee zijn er niet erg grote verschillen. Zowel de Lipfinity als de Provocalips bevatten één gekleurde liquid lipstick en daarnaast een balsem om de lippen vet te houden. Nouja, de balsem van de Provocalips lijkt eigenlijk meer op een lipgloss maar qua werking doet het hetzelfde.

De Provocalips serie bestaat uit 6 kleuren, ze kosten €11,99 en Rimmel beloofd dat de kleur 16 uur kan blijven zitten. de Lipfinity serie bestaat daarentegen uit  46 kleuren, ze kosten €16,99 en Max factor beloofd dat de kleur 24 uur kan blijven zitten.

Maar welke is nou beter… Dat willen we natuurlijk weten! Dus dat gaan we is even haar fijn uittesten.

Ik heb van de Provocalips 410 getest en van de Lipfinity 06. Ik heb ervoor gekozen om deze kleuren te testen omdat ze erg op elkaar lijken  waardoor ik ze wat beter kan vergelijken! Aan de linkererkant zie je de Lipfinity en aan de rechter kant de Provocalips.

Nadat ik beide lipsticks een dag gedragen had ontdekte ik al snel dat ik de Provocalips beter vind dan de Lipfinity. Het aanbrengen van de Lipfinity was goed te doen maar zodra het begon op te drogen voelde het echt alsof ik een laagje over mijn lippen had! Ken je die liptattoo’s die een paar jaar geleden echt zo’n hype waren? Zo voelde het! Oke toen ging ik maar verder naar de balsem in de hoop dat het na het aanbrengen daarvan niet meer zo voelt. Gelukkig hielp dat, mijn lippen waren iets vetter, gladder en lichtelijk glanzend maar ik merkte nog steeds dat er wel echt iets op mijn lippen zat, alsof je lippen een beetje strak getrokken worden. Heel apart…

De Lipfinity blijft erg lang zitten maar bij mij niet 24 uur… Toen ik geluncht had verdween de kleur al voor een deel aan de binnenkant van mijn lippen. Aan het einde van de dag merkte ik ook dat de lipstick er af begon te brokkelen. Omdat ik het over de dag heen wel een paar keer moest bijwerken ontstond er simpelweg een te dikke laag lipstick op mijn lippen waardoor deze ging afbrokkelen. Toen ik de Lipfinity er af haalde met makeup remover merkte ik dat mijn lippen echt een beetje uitgedroogd waren! Not so good..

De Provocalips is een heel ander verhaal. Het aanbrengen ging redelijk makkelijk alleen moest ik er wel twee keer over heen gaan met het kwastje (kwastje? sponsje? whatever..) zodat de lipstick goed dekkend was. Toen de liquid lipgloss opgedrogen was bracht ik de balsem aan, wauw! Wat een effect gaf dat. Het was zo glanzend en het leek de kleur zelfs nog intenser te maken. Mijn lippen voelde ook niet droog zelfs niet zonder de balsem. Ook na een paar maaltijden stelde de Provocolips mij niet teleur want hij zat nog prima! Ik heb er een hele dag mee kunnen lopen zonder het bij te hoeven werken.

De provocalips heeft echt iets meer mijn hart gestolen dan de Lipfinty, voornamelijk omdat de Provocalips langer blijft zitten en omdat ik soms gewoon vergeet dat ik lipstick draag! Het voelt heel natuurlijk aan op je lippen. Hebben jullie ervaring met deze lipsticks?

x,

anonymous

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s