My life #3

tumblr_static_636x460design_01

Aan alle drukte en stress komt eindelijk een eind want ik mocht dinsdag mijn diploma ophalen! De vakantie mag dan eindelijk beginnen! Oke dat is niet helemaal waar want ik werk vier middagen in de week maar ik heb mijn diploma, ik ben toegelaten tot het vavo en mag nu eindelijk zeggen dat ik mijn mbo opleiding volledig heb afgerond.
Ik moet zeggen dat het wel vreemd voelt om een diploma te halen van een beroepsgerichte opleiding om vervolgens terug te gaan naar een middelbare school opleiding. Fout is het  zeker niet want de motiviatie is er wel om nu mijn havo te gaan doen!jkwIk zal even bij het begin beginnen… Toen ik 16 was en in 4 havo zat liep alles niet zo soepel, ik had niet zo veel zin om met school bezig te zijn en had wel een enorme passie ontwikkeld voor make-up en verzorging. Daarnaast liep alles persoonlijk niet zo lekker en voelde ik me vaak rot, je kent het wel.. Een fout vriendje, veel stress en geen oog voor andere dingen. Dus mijn school stond niet op mijn prioriteiten lijstje. FirstThingsFirstToen ik hoorde dat een meisje uit mijn klas naar het mbo ging leek mij dat ook heel erg leuk waardoor ik de keuze maakte om naar het mbo te gaan en te stoppen met de havo aan het eind van het 4e leerjaar. Ik ging schoonheidsspecialiste studeren maar tijdens de opleiding merkte ik al snel dat ik niet alles uit mezelf haalde wat er in zit en kreeg ik lichtelijk spijt dat ik de stap naar het mbo gemaakt had. Zo kwam het idee havo weer naar boven. Ik ga mijn havo afmaken! Ik weet nog niet wat ik daarna ga doen maar het voelt heel goed om iniedergeval voor nu een doel te hebben om naar toe te werken!
DZRQL_LoZiCDBoXRTKHg0zl72eJkfbmt4t8yenImKBVvK0kTmF0xjctABnaLJIm9

Maar eerst…. In het vooruitzicht een heerlijke vakantie van twee weken in (jawel) Kroatië. Ik ga op vakantie samen met mijn jongere zusje en mijn ouders. Via Airbnb hebben we twee huisjes gehuurd, één voor de eerste week en één voor de tweede week (duuh dat snapte we wel). De eerste week zitten we midden in Split en de tweede week zitten we in een rustiger gebied om wat meer de rust en ontspanning te vinden.

ondanks dat X op vakantie is zal bbu niet stil staan hoor! Vanaf 3 augustus blijven er gewoon artikelen online komen en gaan we vrolijk verder! De Kroatië updates komen wel achteraf omdat X in het verblijf helaas geen wifi heeft.

Gaan jullie nog op vakantie of een nieuwe studie beginnen?

x, anonymous

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s