Get to know me tag

image.jpg

Goedemorgen! De titel zegt het eigenlijk al, maar het leek me leuk om vandaag een get to know me tag te doen. Ondanks dat mijn blog anoniem is wil ik best wel wat dingen vertellen!

Wat is je geboortedatum? 16-09-1997 (18 jaartjes jong)

Heb je je rijbewijs? Nee, het is voor mij niet echt een prioriteit om mijn rijbewijs te halen. Ik ben nog druk met school en leef als een kind! Auto?! Waarom?

Oogschaduw of lippenstift? Deze is gemeen en erg lastig.. Maar ik ga toch voor de oogschaduw. Ik hou er van om oneindig  nieuwe creaties te maken.

Hoe lang ben je? Mijn id zegt 1,77!

Roze of rode lipstick? ROOD DEFINITELY!

Wat voor kleur haar en lengte heb je? Mijn haar kleur is blond/assig en de lengte is.. Ja… Vanaf mijn schouders schuin naar voren en aan de voorkant is het langer, sorry de vraag was niet hoe mijn kapsel er uit ziet.
18961c2b655443c6561999579289b0ecHeb je tattoos? Ja tot nu toe heb ik er twee. Maar ik ben nog nog lang niet klaar!

Draag je een bril? Ja. Nouja soms, ik hou totaal niet van lenzen maar vind het ook niet prettig om continu een bril op mn hoofd te hebben dus ik draag mijn bril als ik hem nodig heb!

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd? Ik dacht er aan dat vandaag mijn aller eerste vrije dag is van de week en dat ik lekker een dagje kan ontspannen.

Waar ben je op dit moment? Ik zit achter mijn bureau in mijn slaapkamer de get to know me tag in te vullen

Single/relatie? Single.

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: Spontane en impulsieve warhoofd

Guy/Girlcrush: Neeh. Op dit moment niet. Ik hou de focus even bij mezelf.

0171b7fe7d7ef4d295546bb399f7ccd4

Wat zou je op dit moment graag willen? Doe maar een smoothie, een croissantje en een medium gekookt eitje! Het eigeel moet half vloeibaar zijn.

Wat is je doel in het leven? Mijn doel in het leven is genieten. Als ik dan aan het eind ben dan kan ik zeggen dat ik een leuk leven gehad heb! Het klinkt misschien cliché en ik stel zeker ook wel andere doelen in het leven maar als ik naar mijn hele leven kijk vind ik het belangrijkste ding toch dat ik ervan genoten heb!

Waar ben je bang voor? Spinnen en hele hoge dingen als er water onder zit. Bijvoorbeeld een flat waarbij je (als je naar beneden kijkt) op water uit kijkt. Brrrr Vreselijk.

Nagellak of lippenstift? Lippenstift! Nagellak kan ik wel missen. Ik heb jaren lang nagel gebeten en droeg nooit nagellak omdat ik het afshuwelijk vond bij zulke korte nagels, nu ik geen nagels meer bijt draag ik het nog steeds niet altijd daarnaast ben ik ook een enorme fan van acryl nagels

Wat is je favoriete seizoen van het jaar? Zomer, ik heb echt een hekel aan kou! Het liefst zou ik ook gewoon de hele winter binnen zitten maar jaa, jammer genoeg gaat het leven ook in de winter gewoon door.

Wil je ooit gaan trouwen? Dat weet ik nog niet, dat ligt volledig aan de situatie en mijn toekomstige vriend dan..
635933297064460848320701972_summer

Ben je een healthy-freak? Nee, Ik hou van lekker eten of het nu gezond of ongezond is
(i know dat is best ernstig). Maar ik sport wel!

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag? Ik wil heel graag het electric palette van Urban Decay. Zulke felle gepigmenteerde kleuren!

Heb je piercings? Ja ik heb een tragus, helix en navel piercing.

Wat is jouw perfecte pizza? quattro formaggi of of of salami. waarom kan ik niet echt uitleggen.. Gewoon omdat mijn smaakpapillen daar van houden.

Favoriete eten/drinken? Dit heb ik dus niet echt.. Ik drink veel water en qua eten zijn er zoveel lekkere dingen dat ik geen onderscheid kan maken.

Wat is je favoriete parfum? Alien van Thierry Mugller. Deze parfum ruikt echt heeerlijk en ik ben sowiezo echt parfum fan want de geur blijft gewoon lekker lang hangen.

Wat is het laatste wat je kocht? Een bikini bij de Newyorker. Ze waren in de sale en ik had nog even een nieuwe bikini nodig voor de vakantie. Het is trouwens echt een leuke bikini met allerlei kleurtjes, beetje Ibiza style achtig.
festival-sieradenWat deed je vanochtend om 08:00 uur? Wakker worden door dat mijn vader geluid aan het maken was, thanks dad! Ahum.

Favoriete ijsje? Softijs met spikkels. Joke, gewoon softijs.

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? Dat verschilt heel erg en daar valt ech geen kaartje aan te hangen!

Wat zijn je plannen voor 2016? Mijn diploma halen, die ik inmiddels al heb. 2016 is bijna al voorbij maar dat maakt niet uit.

Met hoeveel kussens slaap jij. Drie, twee hoofdkussens en één sierkussen. Ik wil er niet meer want anders vallen  ze ’s nachts alleen maar van mijn bed af zodat ik ze in de ochtend allemaal weer kan opruimen.

Ben je een ochtend of avond persoon? Oeh lastig, ik waardeer het echt om lekker vroeg mijn bedje in te kruipen maar ik kan ’s nachts ook heel actief zijn. Als ik moet kiezen denk ik toch dat ik wel een avond persoon ben. In de ochtend heb ik soms wat op start problemen.

Ben je geordend of rommelig? Rommelig. Ik hou wel van goede planningen maar ik ben echt een rommelkont. Overal kom ik wel weer dingen tegen die ik kwijt was.

Wat wil je op dit moment graag zien? Pretty little liars! Vreselijk dat seizoen 7 nog niet op de Nederlandse Netflix staat… Waarom Netflix?! Waarom?

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt? Ik hoop dat ik dan toch wel mijn rijbewijs heb, mijn diploma’s, mijn eigen huis en ik hoop dat ik een hele leuke baan heb! We weten natuurlijk nooit hoe dingen lopen maar ik hoop dat mijn toekomst er zo ongeveer uit zal zien…. Ohja en ik heb een teacup pig.

Naamloos

Wie mis je op dit moment? Ik mis een vriendin van mij die au pair in Ierland is.

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf? Ik denk mijn oeh. uuuh.. Mijn.. Nee ik weet echt niks. ik zeg wel gewoon haren ook al weet ik niet helemaal zeker of dat mogelijk is bij deze vraag maar ik zeg het toch! Waarom? Ik heb mijn haar een hele lange tijd geverfd totdat het helemaal lelijk was geworden en toen knipte ik het kort. Nu is mijn haar weer gezond en ben ik er echt heel erg blij mee!

Ben je verlegen? Ja, vroeger zeiden mijn ouders altijd dat ik totaal niet verlegen ben maar met de jaren is dat wel verandert.

Heb je een accent? Nee.

Zussen/broers, hoe oud? Ik heb een zus en een zusje. Mijn oudste zus is 20 en mijn zusje is 14.

Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit? Op dit moment werk ik vier dagen in de week en de rest heb ik lekker vrij! Ik begin om 1 uur en in de ochtend sta ik rustig op en neem de tijd want ik zet mijn wekker om 9 uur. Ik hou er van om niet te haasten!

index~~element47Dat waren alle vragen al! Ik hoop op deze manier dat ik me persoonlijk toch iets meer kan uitten en dat jullie me iets beter kunnen leren kennen!

Have a lovely weekend erveryone!

x,

anonymous

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s