Top 11 make-up frustraties!

tumblr_lnq5w5FNU21qjq7auo1_1280.jpg

We kennen het allemaal, hoog oplopende frustraties in de make-up. Als ik dat soort dagen heb draag ik meestal alleen mascara. Ik heb er dan  gewoon simpelweg geen zin meer in! Vandaag een artikel met de 10 meest irritante make-up frustraties.
tumblr_mn2bx7hM7c1rr4kx6o1_5001. Een winged eyeliner die maar niet goed wilt zitten, je blijft boenen en boenen en boenen met een wattenstaafje. Tot dat je ogen zo geïriteerd zijn dat je alles er af haalt en de eyeliner maar een dagje overslaat. Ik heb ook van die dagen dat mijn eyeliner wel goed zit na het gebruik van 20 wattenstaafjes  maar dan stap je vervolgens met lichtelijk geïriteerde ogen de deur uit zodat ze door de wind of de zon gaan tranen en je eyleiner als nog verpest is. De laatste variant is natuurlijk het beste: het zit gewoon gelijk goed! Maar dat hoort niet in dit artikel thuis.

2. Uitlopende lipstick, je listick is on fleek je verlaat je huis en kijkt na een uur in de spiegel maar wait whuut?! Je hele lipstick is uitgelopen in alle huidplooitjes boven en onder je lippen. AAAH the struggle is real! Helaas kan je er niet zo veel aan doen tenzij je nog geen lipliner gebruikt want dit kan er wel tegen helpen! Daarnaast verschilt het gewoon per lipstick hoe deze blijft zitten.
make-up%20fouten
3. Bad brow day. Van mezelf heb ik al hele lichte wenkbrauwen en weinig haartjes maar soms hebben ze echt een eigen leven. Tekenen, borstelen, poeder en gel. Nee, nee, nee en nog eens nee niks werkt. Nadat ik het twintig keer geprobeerd heb laat ik mijn wenkies maar voor wat ze zijn.

4. Random opgezette oogleden in de ochtend waardoor make-up aanbrengen niet te doen is.

5. Na dat je dan twee uur bezig bent geweest met je make-up en het is klaar dan zit het natuurlijk ook gorgeous. Je straalt de hele dag, geniet er van en wilt zo vaak mogelijk in de spiegel kijken omdat je trots op je eigen kunstwerkje bent! Maar dan is het bedtijd en is het tijd om je make-up er af te halen. Wat een vreselijk moment maar we gaan toch echt niet slapen met make-up op!
makewaterproof

6. Een verkeerde oogschaduwbasis gebruiken en na een aantal uren ontdekken dat je hele make-up is gaan creasen. Wat heb ik daar een hekel aan! Dan draag ik liever helemaal geen make-up dan dat het er zo uit ziet. (urban decay eyeshadow base is echt aan te raden!!)

7. Splijtende nagels, na al die jaren ben ik gestopt met nagels bijten en nu groeien ze wel maar splijten ze continu! Ik hoorde mijn moeder hier ook al over maar omdat ik nooit mijn nagels liet groeien heb ik me daar natuurlijk ook niet zo in verdiept maar daar ga ik verandering in brengen!

8. lippenstift op je tanden, smeer je net je felle rode lipstick op je lippen, lach je even in de spiegel enn…. Ontdek je dat je tanden besmeurd zijn met het rode kleurtje. Vroeger had ik altijd met een vriendin een code woord  zodat je niet in een restaurant hard op hoeft te zeggen: ‘omg er zit lipstick op je tanden’. Je zegt bijvoorbeeld gewoon: ‘ik heb honger’ en je weet genoeg!
makeup-quotes

9. make-up in ander licht zien, dan lijkt het alsof je make-up toch zo mooi zit! Tot dat je een andere kamer in loopt en ineens ziet dat je hele foundation niet goed geblend is.

10. niezen als je mascara net angebracht is. Nee,nee, hou het in, HATSJOOEEE! Een nies met orkaankracht en mascara all over the place terwijl het net zo mooi zat..

11. Beschadigde nagellak. Altijd maar dan bedoel ik ook altijd als ik net mijn nagels gelakt heb krijg ik overal jeuk! Of ik heb gewoon geen geduld en wil van alles gaan doen en voor je het weet zijn er één of meerdere nagels beschadigd.

Dit zijn allemaal toch wel frustratie punten die ik meerdere malen onder ogen heb moeten komen. Ondanks de frustratie blijft make-up mijn grote liefde! Gewoon veel oefenen, vallen en opstaan!

Wat zijn jullie make-up frustraties?

x,

Anonymous

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s