My life #4

Van vavo naar geen vavo, van thuis wonend naar uitwonend, van single naar relatie. Kortom: some BIG changes.

if one door closesWe zijn inmiddels alweer in april beland en wat vliegt de tijd! Ik begon dit schooljaar met goede moed om mijn havo af te maken maar al snel besloot ik mijn plan om te gooien. Ik wist nooit welke kant ik precies op wilde maar de drang om een eigen bedrijf te starten zat er al vroeg in. Ik nam alles in heroverweging en concludeerde daar uit dat ik de havo alleen wilde halen om te bewijzen dat ik het kan. En wat bereik ik daarmee? Precies 2 jaar hard werken voor een papiertje waar ik uiteindelijk geen gebruik van ga maken want hbo ligt niet in mijn toekomst plannen. Ergens in deze periode kwam er ook een jongen in tha picture wat begon als een goede vriendschap is uitgegroeid tot een relatie! Hij is mijn vriend, mijn maatje.
maatje.jpgDat ontwikkelde zich allemaal heel snel. Vanaf het moment dat we ontdekte dat er meer in zat dan vriendschap zijn we niet meer alleen in slaap gevallen. We gingen van mijn ouderlijk huis naar dat van hem tot dat mijn ouders het niet meer prettig vonden dat hij zo vaak kwam. sinds dien ben ik bij hem blijven hangen en niet meer weggegaan! Één maand later viel ook mijn schoonvader voor een vrouw en hij is bij haar ingetrokken. En dit mijn vrienden, vond allemaal 7 maanden geleden plaats.

Ik vind het heeerlijk om mijn eigen was, boodschappen en afwas te kunnen doen! Het is vooral ook wennen want papa en mama zijn niet meer in huis als je ergens niet uitkomt. Het kan ook ronduit vervelend zijn trouwens want je hebt het ineens een stuk drukker en dan schiet de was er wel eens bij in…

In de eerste aantal weken was zoekend naar wat ik wilde met mijn leven, met de toekomst. Wil ik nog naar school? Wil ik al full time werken? Life is a choice, right?
downloadIk ging werken! 40 uurtjes in de week bij een medicijnen groothandel. Nog nooit ervaring gehad in dit soort bedrijven maar ik moet zeggen, het is leuk werk! Orders lopen, stickers plakken en met papieren bezig zijn. Er zit lekker veel afwisseling in en het is goed vol te houden! Oke, de waarheid is wel dat ik nu toch 32 uur werk want ik vind 40 uur wel erg veel met een heel huishouden ernaast. Het is niet de baan die ik mijn hele leven wil houden want mijn droom is en blijft mijn eigen bedrijf. Vriendlief deelt deze droom en wil later zijn eigen restaurant openen, de voetsporen van zijn vader volgen want ook hij runt een restaurant!
Eigen-bedrijf-440300.png

Voor nu is het gewoon lekker werken,sparen en wachten tot mijn vriend de hotelschool heeft afgemaakt. Hopelijk leid dat tot 2 goed lopende bedrijven! Mijn business plan hou ik nog even geheim maar stay tuned want over een tijd zal ik het zeker bekend maken!

how’s life? 

x,

Nikki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s