Kiek kiek, moments of the week #1

cameraVandaag gaat het toch echt gebeuren, een nieuwe rubriek op Nikida! Er zijn vaak veel momenten die ik met jullie wil delen, maar vaak zijn deze momenten te kort voor een blogpost. Zo kwam ‘kiek kiek, moments of the week’ tot leven. Ik zal hier eens in de zoveel tijd een weekupdate geven met leuke kiekjes!
Collage 2017-04-17 17_31_32.jpgHet was natuurijk pasen! Ik heb een heel gezellig weekend gehad met mijn vriend! We sliepen zondag op maandag in Friesland gezellig bij zijn mams! Die zondag hadden we eerst nog een paasbrunch bij Joey zijn opa en oma in Ijselstijn daar kon ik ook lekker piano spelen wat ik al heel lang niet meer gedaan had!
20170417_184828.jpgDaar hoort natuurlijk een paas-achtige collage bij.
FB_IMG_1492716150802Eenmaal in Friesland kwamen er vrienden van Joey langs die ik toen  voor het eerst ontmoette. Dat werd een avondje met de boys!…. Ik was op het ergste voorbereid maar uiteindelijk was het best gezellig en viel het reuze mee!
20170417_185021.jpgIn de ochtend hebben we zo lekker ontbeten! Joey’s moeder had broodjes met zalm en carpaccio gemaakt HMMMMMM!! Ik zeg: een ultiem paasontbijt.
20170417_115635.jpgDe tweede dag in Friesland vloog voorbij! We gingen nog even bij het nieuwe huis van Joey’s zus kijken, avond eten en met Binky knuffelen natuurlijk!
IMG-20170417-WA0006.jpgEerder in deze week kreeg ik een heel leuk berichtje waar ik eigenlijk wel heel erg om moest lachen…. (that moment when you drop the toilet paper)IMG-20170413-WA0006JAAAAAA Fast & furious 8!! Wat was dit een goede film, ik heb gewoon 135 minuten lang op het puntje van mijn stoel gezeten en het is zeker een aanrader! Dit maakte mijn week behoorlijk goed want ik merkte dat ik nodig aan een beetje ontspanning toe was.
IMG_20170415_112420_064.jpg
Het was al 7 maanden geleden dat ik mijn 2 oppaskindjes voor het laatst gezien heb. Op zich ook niet zo vreemd want zo jong zijn ze niet meer, de jongste is inmiddels al 11 jaar! Pfff wat gaat de tijd snel. Van de week ben ik 2 uurtjes wezen oppassen op de jongste omdat hij anders de hele avond alleen thuis was. Het was heel erg gezellig en had heel creatief toetje voor ons gemaakt!
20170419_202751.jpg

Hoe was jou week?
x,

Nikki

Een gedachte over “Kiek kiek, moments of the week #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s