Jemako make-up pads

It’s magic!! *wipe* en de make-up is weg! Ik ben de afgelopen week een hele grote fan van de Jemako make-up pads geworden. Het enige dat je nodig hebt is een pad en water! Al dat boenen op mijn gezicht, vette make-up remover, vegen zwarte mascara. Het is allemaal voorbij! En dat is een fijne verlossing moet ik zeggen.
20170420_174113Dit schattige setje bestaat uit een heel mooi clickboxje, zeven make-up pads en een handig waszakje. De pads zijn gemaakt van een speciale vezel waardoor ze heel erg goed in staat zijn om vuil op te nemen. Zo hoef je de pads alleen maar te bevochtigen met warm of koud water en je make-up gaat er super smooth af. Het voelt zo glad aan alsof het van je gezicht  ‘smelt’. 20170420_174338
Eerst even een achtergrond verhaaltje! Jemako is een merk dat opgericht is door Gregor Kohlruss. Door de jaren heen is het bedrijf heel veel schoonmaak artikelen gaan ontwikkelen. Inmiddels bestaat er zelfs een lijn buiten de schoonmaak artikelen, namelijk eentje met producten voor de persoonlijke verzorging.

De pads staan bekend om verschillende eigenschappen:

  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Superzacht en met een hoog absorptievermogen
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Hygiënisch: tot 95 ˚C wasbaar
  • Zeven dagen, minstens zeven pads
  • In beproefde kwaliteit
  • Houdt aantoonbaar de beschermfunctie van de huid in stand
  • Huidverdraagzaamheid door een gerenommeerd universiteitsinstituut bevestigd

20170420_174302.jpg
Ik zie alleen maar pluspunten. Oke, de pads zijn niet heel goedkoop (€29,90) maar dan heb je ook wat. Je kan ze zelfs hergebruiken! Daarnaast scheelt het je een tripje naar de drogist om eens in de zoveel tijd watjes en make-up remover te scoren!

Na gebruik, hup de pads in het zakje en de wasmachine in! Het is wel belangrijk dat je ze niet met wasverzachter wast zodat de vezels niet beschadigen.

Mijn mening? Een echte aanrader! Ik heb de pads niet uitgetest met waterproof make-up maar ik heb wel gehoord dat het dan iets moeizamer gaat. Ik gebruik zelf nooit waterproof make-up want waterproof is vaak niet zo waterproof (snap je ‘m nog?) als er beweerd wordt. Ik gebruik de pads nu een week en het bevalt me prima! Vooral omdat ik nu alles zonder make-up remover kan doen, gewoon lekker met de pads alles schoonmaken en dan een Nachtcrème aanbrengen.

Kende jij Jemako al en wat vind je er van? 

x,
Nikki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s