Rituals laughing buddha

De lachende buddha leefde 1100 jaar geleden in China. De buddha brengt geluk, voorspoed en blijheid. Laat dat nou precies zijn wat we nodig hebben! Natuurlijk wel in een Rituals getint jasje en in het oranje! De kleur van de koningsdag afterparty!
20170428_201147.jpg
Toen ik de doos opende werd ik gelijk overvallen door die heerlijke typische Rituals geur. Een diepe, intense, woody en toch ook zoete geur. Ik hou er zo van! Deze box is voorzien van vier producten:
– Foaming shower gel 50 ml
– Fortune oil 75 ml
– 
Invigorating body scrub 70 ml
– 
Touch, nourishing body cream 70 ml

Ik heb er altijd zoveel moeite mee om de producten te gaan gebruiken, als ik ze eenmaal heb vind ik ze zo mooi dat ik het zonde vind om er gebruik van te maken! Toen ik me bedacht dat deze Rituals box al sinds december in mijn badkamer stof stond te vangen vond ik dat het toch echt hoog tijd werd om de producten naar mijn douche te verplaatsen!
20170428_201320.jpg
De foaming shower gel zit als eerste in de box aan de linker kant! Zodra de gel uit het busje komt is het ook echt een gel, maar na enkele seconden zie je de gel  schuimen en dan heb je ineens een heerlijke foam in je handen! De foam voelt echt zijdezacht aan op je huid en de geur blijf je ruiken! Ook als je al een hele tijd uit de douche bent. Alle producten uit de box hebben dezelfde heerlijke geur.
20170428_201430.jpg
Het is de eerste keer dat ik een olie van Rituals probeerde maar ik ben officieel fan! De olie bevat het ingrediënt mipa-laureth wat ervoor zorgt dat de olie niet alles vet maakt, heel handig want anders zal iedereen gaan glibberen onder de douche! De olie veranderd onder de douche in een licht schuimende substantie en voelt erg zacht aan. Na het douchen was mijn huid nog steeds erg glad maar niet vet. Ik merkte wel dat het mijn huid erg goed verzorgd was. Ik kan echt uren nagenieten van een goede verzorging!
rj3w.pngEens in de zoveel tijd vind ik het fijn om even te scrubben! Mijn huid is altijd zo zacht na een flinke scrub beurt. De Rituals scrub is hier perfect voor. Ik had verwacht dat de scrub vooral uit fijne deeltjes zou bestaan maar dat viel best wel mee! Het product is zo makkelijk in gebruik; De scrubdeeltjes lossen niet gelijk op in het water, de scrub ruikt heerlijk en het maakt mijn huid licht vettig. Mijn huid was na het scrubben weer helemaal vrij van dode huidcellen! Byee!
20170428_201353.jpg
Omdat er ook een body cream in het pakket zit is deze set perfect voor laagjes parfumeren! Laagjes parfumeren betekend dat er meerdere producten met dezelfde geur over elkaar heen gebruikt worden: douchegel, bodylotion en parfum. Zo versterk je de geur en kan je er langer van genieten!
20170428_205541.jpg
De Rituals body cream ligt luchtig op de huid en trekt snel in. Persoonlijk vind ik dat erg fijn want anders plakken alle kledingstukken aan mijn huid. De cream is erg zacht maar tegelijkertijd erg vol van structuur.

Ik ben echt dol op de Laughing buddha lijn van Rituals. Het is gewoon echt een ultiem welness momentje voor onder de douche en soms heb je dat even nodig. It’s just some me, myself and i time. De Rituals cadeau box kost €19,50.

Wat is jou favoriete Rituals lijn?

X,
Nikki

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s