Tattoo cover up

Ken je ‘m nog? De zombie uit de clip van Lady Gaga? Jup, dat is getatoeëerd! Vele zullen het merk Dermablend al kennen maar vandaag wil ik eens testen hoe goed de normale huis tuin en keuken foundation dekt. Laten we kijken hoe ver we tattoo’s kunnen coveren!dermablend.jpg

Het merk Dermablend sprak mij zo erg aan na het zien van dit filmpje:
https://www.youtube.com/watch?v=9mIBKifOOQQ
Ik kreeg zoveel inspiratie dat ik een test wilde doen!

Ik ben dolblij met mijn tattoo’s maar op sommige momenten komen ze niet zo goed van pas! Zoals bij speciale werkgelegenheden of bruiloften, ik vind het dan leuk om er netjes uit te zien en soms is dat in combinatie met tattoo’s niet mooi. Vandaag ga ik een tattoo coveren met de Max Factor face finity in nude 47. De kleur is eigenlijk iets te donker voor op mijn gezicht maar voor een leuke test als deze is het prima!
max factor.JPG
Ik ga de foundation aanbrengen met de silicone beautyblender, omdat de beautyblender geen foundation op neemt word er niks van het product verspilt!
20170427_174207.jpg
Ik begon met 4 á 5 pompjes foundation op mijn arm die ik verdeelde over de hele tattoo achteraf gezien denk ik dat het slimmer was geweest om meerdere lagen aan te brengen in plaats van een dikke laag. Door de dikke laag duurde het namelijk erg lang voordat alles droog was.
Naamloos.png
20170501_121549.jpg
3 Uur later. Na een klein halfuurtje drogen is het eindresultaat eindelijk in zicht! Ik bleef maar blenden en blenden om de randen te vervagen maar door het kleurverschil was het helaas onmogelijk om alles gelijk en egaal te krijgen. Om de boel mat te maken en ervoor te zorgen dat het niet afgeeft bracht ik op het eind nog een matterende poeder aan.
20170501_131807.jpg
Kijk dat kleur verschil!!! Maar is de tattoo goed gecoverd? Dat is de vraag.  Nee. Ik zie de vogeltjes door de foundation heen komen en daarnaast is er een verschrikkelijk ‘pancake’ effect ontstaan. Dit is dan ook geen foundation die extra dekking geeft maar het was wel een leuke test! Voor een echt goede dekking kunnen we toch beter voor Dermablend kiezen.

Heb jij al ervaring met Dermablend, wat vind je er van?

x,
Nikki

Een gedachte over “Tattoo cover up

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s