Makeup Revolution, Beyond flawless

i’m in lovee! Toen ik de winkel in liep om mijn eerste Makeup Revolution palette aan te schaffen was het de bedoeling dat het ‘Fortune favours the brave’ werd maar toen ik ‘Beyond flawless’ zag was ik gelijk om.
20170415_141949Het palette bestaat uit maar liefst 32 kleuren. Het opkomende merk Revolution wordt razend snel populair en dat is zeker terecht. De pareltjes van Revolution kosten maar €10,99 per stuk en dat voor 32 kleuren, daar word ik nieuwsgierig van! De 32 kleuren zijn goed gepigmenteerd en gaan niet creasen. Ik heb echt een gigantische hekel aan make-up dat gaat creasen. Ik draag dan liever geen make-up, een goede oogschaduw basis werkt natuurlijk ook wel mee maar ook daar moeten we hard naar zoeken.
Terug naar het palette, daar kwamen we voor! De spiegel in het doosje is zo groot en breed als het hele oppervlak en dat is  fijn want dan kunnen we alles eens goed bekijken.
20170415_142719.jpg
Oke, toegegeven het is een beetje een herfst palette maar who cares? Het weer blijft er in hangen dus mijn make-up ook!
revolution.jpg
Spice, Expresso, Autumn, Cookie dough, Ik word door dit palette echt overspoeld met prachtige shimmer kleuren, hellooo en welcome to mommyy! De pans zijn middelgroot en het palette bevat 16 gram oogschaduw in totaal.
revolution rij 1.jpgVan boven naar onder: Flawless, Dove, Sandstone en Tawny.
Flawless en Dove zijn zulke mooie kleuren en erg goed geschikt als highighter. Sandstone en Tawny zijn Warme bruin tinten
revolution rij 2.jpg
Light caramel, Chestnut, Bronze, Ground brown.
Light caramel spreekt voor zich! Een lichte caramel kleur, neigt een beetje naar champagne met een gouden shimmer. Chestnut Lijkt eigenlijk heel erg op Light caramel maar is ietsje donkerder, Bronze is een midden bruin met ook een gouden shimmer en Ground brown lijkt behoorlijk op de typische ‘aarde kleur’ en kan erg goed in een smokey eye.
revolution rij 3.jpg
Papaya, Zorba, Autumn en Toasty.
In deze rij vinden we vooral roze en koper kleurige tinten. Papaya en Zorba hebben een erg koele ondertoon terwijl Autumn en Toasty een en al warmte uitstralen. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en blenden erg gemakkelijk. De oogschaduws zijn ook totaal niet poederachtig maar eerder crémeachtig.
revolution rij 4.jpg
Bare pink, Pug, Spice en Immaculate.
Wat jammer nou Bare pink, ik ben teleurgesteld. De kleur is zo ontzettend korrelig! Aanbrengen is een ramp en de kleur zorgt voor heel erg veel fall out.
Deze hele rij bestaat eigenlijk uit roze tinten en dan met name oud roze. Bare pink is qua kleur eigenlijk de knaller van deze rij, het geeft net wat onderscheid in combinatie met de rest van de kleuren.
revolution rij 5.jpg
Sand dune, Brunetette, Wholemeal en Teddy.
Sand dune is momenteel echt mijn favoriete transitie kleur, een mooie zacht bruine kleur die geschikt is voor elke look. Brunette ziet er in eerste oog opslag uit als een bruine kleur maar tijdens het swatchen zag ik dat er toch echt een paarse gloed in zit. Wholemeal en Teddy doen me zo erg denken aan kleuren uit het Urban Decay naked palette 2. De kleuren hebben een behoorlijke shimmer, het lijkt bijna metallic!
revolutuin rij 6.jpg
Mineral, Cookie dough, Sepia en Cocoa.
Dit is mijn favoriete rij uit het palette, de kleuren zijn erg mooi voor daily looks maar dankzij Cocoa kunnen we met deze rij ook een hele mooie avond look maken! De kleuren hebben een warme ondertoon en ze zijn allemaal voorzien van een shimmer.
revolution rij 7.jpg
Expresso, Chocolate, Muddy en Bistre.
Expresso en Chocolate lijken veel op elkaar, Expresso is warm en licht van kleur en Chocolate juist donkerder maar ook met een warme ondertoon. Ook hebben ze beide een gouden shimmer. Muddy en Bistre zijn koeler van ondertoon. Bistre lijkt in de pan  intens paars maar bij het swatchen zag ik dat het een bruine kleur is met een intens rood-paarse shimmer, luv it!
r.jpg
Warm grey, Stone grey, Nightfall en Blackest.
Warm grey en Stone grey zijn mooie kleuren hebben ook die metallicachtige shimmer en kunnen goed van pas komen in meerdere looks. Nightfall en Blackest zijn minder bijzonder, Blackest is zeker niet blackest en Nightfall is… ook zwart? Blackest heeft een erg compacte structuur, is lastig te blenden en is veel minder goed gepigmenteerd dan de rest van het palette.

Het palette is echt een good to go dingie! Met dit palette kan je alle kanten op! De 32 kleuren zijn perfect om vele looks te creëren en de shimmer in dit palette is echt GE-WEL-DIG!

Heb jij al een Revolution palette in je stash zo ja, welke?

X,
Nikki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s