Essence live, laugh, celebrate palette

Gefeliciteerd Essence! Het merk staat al trouw 15 jaartjes voor ons als make-up addicts klaar! Na de my must haves palettes van Essence komt het merk opnieuw met een palette die je helemaal zelf kan samen stellen om het 15 jarige jubileum te vieren. Helemaal vrolijk werd ik toen mijn oog viel op het Essence live, laugh, celebrate palette want dit palette kan je vullen met bijvoorbeeld: oogschaduws, highlighters en fixing powder en het ziet er zo, zo, zo ontzettend schattig uit!
essence.jpg
Zo schattig dus! Dit noem ik nou echte eye-candy! De palettes zijn verkrijgbaar in een variant met 8 pans en een met 4 pans. Ik heb zelf gekozen voor het grotere palette zodat ik de meeste kleuren en make-up soorten kan uitproberen.essence 1.jpgLeeg palette € 1,99

Highlighter € 1,59
Lip Base € 1,59
Blush € 1,59
Ooogschaduw € 1,59
Setting Powder € 1,59
Lip Powder € 1,59
doosje.jpg
doosje 1.jpg
De potjes zijn per stuk goed verpakt en het zakje er om heen met confetti er in verwerkt ziet er feestelijk uit. Ook bij het palette zelf kan dat feestelijke sfeertje niet ontbreken want ook daar is de hele bovenkant gevuld met vrolijke gekleurde balletjes die alle kanten op kunnen bewegen als je het palette beweegt.
palette.jpg
Oke, het palette is gevuld en waar zit wat nu? Dat is best lastig uit elkaar te houden. de structuur van elk product is bijna hetzelfde alleen de lip base is goed te onderscheiden. Als je het palette vaker gebruikt zal je het denk ik ook wel onthouden en gelukkig kan je de pan gemakkelijk uit het palette halen, zo kan je nog op de onderkant kijken want daar staat alles netjes vermeld!
swatch 1.jpg
Van links naar rechts:

my special highlight 01- highlighter
Having a good time 02- long lasting eyeshadow
crush on you 01- lip powder
Let’s get it started 01- lip base

Ik ben zo benieuwd naar de lip powder  in combinatie met de lipbase! Ik heb het nog niet getest maar zodra ik dat heb gedaan zal ik mijn mening even delen!
swatches 02.jpg
Again, van links naar rechts:

Party proof 01- fixing powder
The sun is shining 07- long lasting eyeshadow
T.G.I.F. 05- long lasting eyeshadow
Best friends are forever 01- long lasting eyeshadow maar ik ga deze kleur lekker als highlighter gebruiken!
palette 2.jpg
De kleuren in het palette verbazen me best wel! Ze zijn erg fijn in gebruik en de shimers springen er echt uit. Ik vind het ook een enorm pluspuntje dat je het palette zelf kan samen stellen, zo is er voor ieder wat wils!

Heb jij al ervaring met dit nieuwe palette of met de lip powder? Let me know!

X
Nikki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s