Kiek kiek, moments of the week #2

Deze week liep iets anders dan gepland, behoorlijk veel vrije tijd gehad. Eigenlijk te veel want van werken kwam niet heel veel terecht. In plaats daar van heb ik lekker genoten van het goede weer, gewandeld, een huis bekeken via de woningbouw en een heerlijk ochtendje op een terras doorgebracht!
Collage 2017-05-17 17_56_28.jpg
Inmiddels ben ik een klein beetje de dagen kwijt geraakt, het tropische weer en het weinige werken maakt je behoorlijk lui maar ik heb wel weer een hele reeks aan summervibe foto’s van deze week!
styltone.jpgMijn maandelijkse cadeautje lag ook weer in de brievenbus. Helaas was een deel van de inhoud onderweg kapot gegaan  door dat een pincet in de box bepaalde verpakkingen doorboord had. Het scheelt dat de mensen van Styletonebox heel erg vriendelijk zijn en ze stuurde gewoon nieuwe producten naar me op!
pizza.jpg
De zin om te koken was zaterdag erg ver te zoeken. Dus uiteindelijk bestelde Joey en ik pizza. Later op de avond kwamen Joey´s neefje en een vriendin van mij langs om gezellig wat te drinken in de stad.
krijt.jpg
Die dag erna was de zin om te koken juist behoorlijk groot want we hebben met het hele gezin bij mijn ouders thuis sushi gemaakt. Mijn kleine neefje Mason was er natuurlijk ook bij en we konden hem leuk bezig houden met wat stoepkrijt.
drinken.jpg
Maandag is mijn `vaste´ vrije dag en Joey was ook lekker vrij. Het was heerlijk weer, we gingen in de ochtend op het terras bij Le Journal wat drinken en toen de winkels open gingen begon de zoektocht naar een nieuwe bril! Mijn ogen zijn helaas weer achteruit gegaan maar ik heb wel een hele leuke nieuwe bril gekocht!
fiets.jpg
Na een half middagje winkelen besloten we lekker naar het strand te cruisen  met de fiets (let niet op de halve fietsbel.) Het was zo warm dat ik mijn jas maar over m’n stuur hing.
strand.png
Gewandeld, een drankje gedaan bij de strandtent van mijn schoonpaps en getuige geweest van een brand. Er was een PTT huisje in vlammen op gegaan vlakbij het huis van mijn ouders. Alle ramen en deuren moesten goed dicht blijven!
ik
het uitzicht:
brand.jpg
Arm PTT huisje…. Na zo’n lekker vrij dagje mochten we ons gaan voorbereiden op woensdag. We gingen namelijk een huisje bekijken via de woningbouw! Dat was best spannend want we stonden tweede. Dus bij de bezichtiging bekijk je het huis samen met de persoon die op de eerste plaats staat. Als hij er voor kiest om het huis te huren en alle papieren kloppen dan hebben wij pech!
Screenshot_20170517-175100.png
De nummer 1 koos ervoor om het huis te huren. Het kan nu vijf dagen duren voor we officieel te horen krijgen wie het huis krijgt want er kan altijd nog iets mis zijn met de papieren van de persoon die eerste staat, ik hoop eigenlijk stiekem een beetje dat er iets niet klopt. Anders word het gewoon vrolijk verder zoeken!

Wat heb jij gedaan op deze zonnige dagen?

X,
Nikki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s