Youtube aankondiging!

Na veel wikken en wegen heb ik besloten om een youtube kanaal te beginnen! Spannend? Jazeker maar het moet er een keer van komen en het is leuk om te doen, dus waarom ook niet?
youtubeMijn zusje Laura op Yt beter bekend als Mclauraah heeft al een tijdje haar eigen kanaal. Om over mijn camerafrees heen te komen ben ik afgelopen week samen met haar een video gaan opnemen voor haar kanaal: Q & A mclauraah. Binnenkort zal ook de eerste video op nikidacosmetics online komen samen met Laura! Ik zal natuurlijk niet elke video samen met iemand opnemen but hey, it’s a start.
pico
Mijn Youtube kanaal is op dit moment nog erg leeg maar er word aan gewerkt! Ik hoop iedereen snel te zien op mijn kanaal waar ik mijn passie voor make-up, lifestyle, food en nog veel meer met jullie kan delen in video’s! Vergeet natuurlijk niet te abonneren!

X,
Nikki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s