Seraphine botanicals orange & cream lip polish

Zó vervelend, al die velletjes op je lippen die nog erger opvallen bij het dragen van matte lipstick. Je kan het gewoon niet voorkomen maar met de lip polish van Seraphine botanicals kunnen we het wel verhelpen. Men zegt beter voorkomen dan genezen  maar dat gaat helaas niet op voor deze situatie en genezen met dit product is toch wel een verwennerij oftewel: win win situatie!
lip polish 1.jpg
Ik was al een tijdje op zoek naar een fijne lip scrub maar die was eigenlijk niet heel erg makkelijk te vinden. De Styletonebox zorgde ervoor dat ik mijn zoektocht kon staken want in de box van deze maand, mei, zat dit hele fijne potje.
lip polish 2.jpg
lip polish 3.jpg
De scrub zit in een vrij simpel potje en is 100% vegan, een geliefd detail ofcourse! Het merk is vol overtuiging tegen dierproeven en werkt ook alleen samen met leveranciers die dezelfde standpunten hebben.

  • 99.5% Naturel
  • Zonder Minerale Oliën
  • zonder parabenen
  • zonder ftalaten (weekmaker of coatingmateriaal.)
  • Hypoallergeen
  • Niet comedogeen (het product verstopt de poriën niet.)

Voor deze vegan lip polish betaal je 18 Amerikaanse dollar, oftewel €16,10!
lip plish 4.jpg
Ik heb het potje sinds dag 1 standaard in mijn douche staan, twee minuten scrubben afspoelen met warm water en voilá! Om mijn lippen niet te beschadigen scrub ik ongeveer 2 keer in de week, meer dan dat is eigenlijk ook niet nodig.
De scrub-deeltjes zijn redelijk grof maar voelen alsnog fijn aan door de avocado en apricot oliën die er in het product verwerkt zitten. Na het scrubben voelde mijn lippen ook heel erg zacht, gevoed en licht ingevet aan.
lips.jpgDe scrub proeft zelfs zoet! Ik hoor je denken: Nee, ik heb het niet opgegeten maar je proeft het toch een beetje als je aan het scrubben bent. Naast de smaak vind ik de geur van een product altijd belangrijk vooral als je het op je lippen smeert maar nee, dit product schiet nergens te kort, het ruikt echt hemels! Erg zoet, zomers en vooral heel erg naar orange!

Heb jij al ervaring met Seraphine Botanicals?

X,
Nikki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s