Last week i was happy with #6

Even keihard door bikkelen want ook tijdens de vakantie moeten er natuurlijk artikelen online komen. 4 Dagen in de week  knallen op de werkvloer, binnenkort mijn vakantiegeld innen, achter de feiten aanlopen in het huishouden want het lekkere weer heeft voorrang en druk bezig met de woningbouw om een huisje te vinden want helaas, wij zijn afgewezen op het huis waar wij tweede stonden! De nummer een had zijn papieren goed op orde! Naast alle drukte ben ik alsnog dankbaar want last week i was happy with…

Quote of the week:
relax.jpg– Een nieuwe rij-instructeur en dat was nodig! De rij- instructeur waar ik eerst les van kreeg plande vier keer een dubbele afspraak, leerde mij niet de basis technieken en werd behoorlijk snel boos! Nu een nieuwe start en ik ga er weer vol goede moed aan beginnen.

– Een avondje bij Ellis (mijn oudere zus) op visite geweest. De avond vloog voorbij en we hadden zoveel gekletst.

– Laura (mijn jongere zusje) kwam bij mij op visite. We namen samen een video op en zij leerde mij het begin van editten.

– Het is een soort traditie geworden dat mijn vader elk jaar een uitje plant met elke dochter. Mijn vader en ik hebben een behoorlijke tijd moeten nadenken over ons uitje maar we zijn er uit! We gaan eerst naar het tattoo museum in Amsterdam, daarna hopen we zelf ook een stukje op ons huid te kunnen vereeuwigen en als afsluiting gaan we lekker een hapje eten ergens.

– Een gezellig avondje poolen met wat vrienden. Bar slecht ben ik er in en ik verlies altijd maar af en toe is het toch leuk om te doen.

– Mijn nieuwe bril en zonnebril op sterkte kwamen afgelopen weekend binnen en wat ben ik er blij mee! Ik kan weer helemaal scherp zien.

– ‘S avonds Ajax kijken bij Eetcafe @ the beach.

– Een heerlijke donderdag vrij want het was hemelvaartsdag! Terwijl de meeste mensen aan het feesten waren op festivals, trok ik mezelf lekker een dagje terug om even te relaxen.

– Airhockey gespeeld, ik ben dol op dit spel! Lekker fanatiek tegen een puk aan rammen en alle frustraties eruit werken.

– Een late night fiets tochtje gemaakt, eigenlijk klopt dat niet helemaal want Joey fietste en ik zat lekker achterop! Hij kwam thuis van stage om 23:00 en ontdekte dat hij belangrijke papieren was vergeten dus hij moest terug om ze te halen. Stiekem was het  best fijn, op een lekkere zwoele avond zonder jas achterop de fiets een ritje maken!

– Cheeseburger pringles, mmmmmm! Delicious.

Enjoy your week! Wat heb jij deze week beleefd?

X,
Nikki

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s