Mary-lou Manizer aka ‘the luminizer’

Het betere weer is in aantocht en we kunnen de highlighters uit de kast trekken om ze rocken met het stralende zonnetje. Een hele lange tijd tijd stond de Mary -Lou Manizer van The Balm boven aan mijn wishlist. Iedereen sprak er vol enthousiasme over en prees het product de hemel in en dat is volkomen terecht want het is me toch een beautytopper!mary.jpg
shine.jpg
Ik ben echt weg van de verpakking! Stoer maar ook vrouwelijk. Het vleugje roze maakt het geheel helemaal af. Mary- Lou is namelijk een echte manizer. De schattige highlighter heeft stiekem wel een heel ander kantje en is niet eens zo heel schattig. Deze stoere chick is namelijk aangehouden! Too pretty, too popular, right? Mary- lou?
lou.jpg
Mary- Lou is trouwens niet alleen gekomen, er zijn nog twee manizers! Namelijk Cindy- Lou (roze blush met koele ondertoon) en Betty- Lou (bronzer.) Ook deze twee zijn apart verkrijgbaar.
-m.jpg
Dit is toch gewoon 8,5 gram pure liefde op het eerste gezicht, of niet dan?! De highlighter is erg warm van kleur en die gouden shimmers springen er echt uit. Ik ben het dan ook zeker met The Balm eens, op het doosje staat namelijk aangegeven dat deze kleur ook te gebruiken is als oogschaduw of als algemene shimmer en daar is niets over gelogen!
swatch lou.jpg
lou swatch 2.jpgDe highlighter overtreft mijn verwachtingen, wat een kleur! De highlighter voelt ook ontzettend romig aan en glijd heel gemakkelijk over je huid.
De bovenste foto is in de zon gemaakt en de onderste is op een donkerdere plek in de schaduw gemaakt. Bij beide popt de kleur er uit, ik snap wel waarom Mary- Lou aangehouden is!

Zonder mijn partner in crime:
zonder 1.png

Met mijn partner in crime:
met.png
Ik vind de warme tint best goed bij mijn huidskleur passen en dat gebeurd niet vaak dus dit is een blijvertje! Glans? Check. Goede kleur? Check. Fijn in gebruik? Check. Ik denk dat deze highlighter het tot mijn beauty favorieten heeft gered. Voor €22,39 is Mary-Lou verkrijgbaar bij o.a. De Douglas en Boozyshop.

Wat vind jij van Mary-lou? Of van haar mede manizers?

X,
Nikki

2 gedachtes over “Mary-lou Manizer aka ‘the luminizer’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s