Nutteloze beauty producten & geld besparen!

Soms komen er van die beauty producten op de markt die ik gewoon niet kan plaatsen. Herkenbaar? Dat iedereen er over praat, het is een hele happening en als je het niet in huis hebt dan mis je zogenaamd echt wat. De goede recensies vliegen je om de oren maar toch zijn er een aantal beauty producten die eigenlijk nutteloos zijn en bovendien een hoop geld kunnen besparen!
money.jpg 1. Sommige waterproof mascara’s die niet waterproof waardig zijn. Kom op, waarom heet het dan waterproof? Gelukkig weet iedereen inmiddels wel dat waterproof lang niet altijd waterproof is.

2. Oogcrème, uit onderzoek van Dr. Ellen Marmur is gebleken dat dit een nutteloos product is. Je dag/nacht crème is net zo effectief en het scheelt weer moneys! Let’s multitask

3. Anti-aging haar producten. Je haar goed verzorgen is belangrijk maar hoezo anti-aging voor iets dat al dood is?

4. Chapsticks a.k.a. Lipsmackers, ze ruiken zo zo zooooo lekker en het is eigenlijk ook een beetje jeugdsentiment maar ze zijn helaas zó slecht voor je lippen! Er zit alcohol in deze schattige lip producten en dat droogt je lippen uit, that’s where the addiction begins!
lips5. Anti-roos shampoo, als er een medische aandoening mee speelt kan de huisarts  altijd helpen maar volgens Hikari Tezuka blijft het zoals vroeger, 100 keer kammen.

6. Scheerschuim, dit onderwerp besprak ik een tijdje terug met mijn moeder want tegenwoordig is het product toch echt overbodig. Vroeger werd het gebruikt om de haar folikels zachter te maken maar omdat er nu douchegels bestaan met heel veel glycerine werkt dat net zo goed!
benen-scheren.jpg

7. Producten voor gespleten haar punten. Eens gespleten, altijd gespleten. Alleen een bezoekje aan de kapper kan dat oplossen. Dat is wel kort door de bocht maar een product voor gespleten haar punten zorgt er alleen voor dat het beter oogt.

8. De welbekende blackhead killers/acne killer. Dit zwarte goedje haalt meer weg dan je lief is. Naast de mee-eters (comedonen) gaan ook al je dons haartjes er aan en droogt het de huid behoorlijk uit door het ingrediënt: alcohol. Na dat ik het product getest had merkte ik ook dat lang niet alle onzuiverheden weg waren, er was maar een klein deel achter gebleven op het zwarte peel off masker.
black.jpg

9. Hand en voet crème, waarom 20 losse tubes of potjes crème kopen als je voor elk probleem bodylotion kan gebruiken? Het enige verschil is dat hand en voet crème sneller intrekt zodat je niet blijft glibberen maar uiteindelijk heeft het dezelfde functie.

Zo dat is er uit, de producten die ik echt useless vind! Ik weet zeker dat de meningen verdeeld zullen zijn want het blijft een persoonlijke voorkeur maar het leek me erg leuk om mijn lijstje te delen om te zien wat jullie er van vinden!

Welke producten vind jij nutteloos en geld besparend? Laat je reactie achter en find out! Ik ben nieuwsierig.

X,
Nikki

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s