Koko kollection Kylie cosmetics

31 Mei was het dan zo ver, de nieuwe beauty’s van Kylie cosmetics werden gelanceerd!!  Van mauve naar koraal tot ultra glossy, In love with the koko zijn we zeker en het is dan ook een passende naam voor de mooie liquid lipsticks uit de Koko kollection! Naast de lipsticks heeft Khloe Kardashian nu ook een face palette op haar naam staan genaamd: Koko kollection face palette, vol verwachting klopt mijn beauty hartje want ik moet en zal deze producten in mijn make-up stash verwelkomen!
koko.pngDe credits van deze mooie foto’s gaan naar Koko herself!

Ziet er veelbelovend uit! Het heeft echt een typische chique uitstraling waar de familie bekend om staat. De setjes kosten los van elkaar 40 dollar (omgerekend €35,65) en bij elkaar 75 dollar (omgerekend €66,84.)
love.png
Oh my.. Doll, Bunny, Baby girl en Sugar plum jullie zijn gorgeous. Bunny trekt mij toch echt het meest aan, ik weet niet wat het is maar dat mauve kleurtje weet altijd mijn hart te veroveren.

Bunny is een midden mauve met een koele ondertoon, my favorite!

Doll is echt een heldere mandarijn kleur, zit tegen oranje aan maar met een klein vleugje rood!

Baby Girl is een warme koraal kleur.

Sugar Plum heeft een zachte glans en is midden nude van kleur.
palette (1).jpg
Het face palette bestaat uit een blush, bronzer en twee pressed illuminating powders a.k.a. Highlighters! Met dit palette kan je zo makkelijk je dagelijkse look af maken, alles voor een  mooie every day look is eigenlijk wel in dit palette te vinden. Ik vind vooral de bronzer in dit palette erg mooi, niet te donker en zeker niet te oranje!

Rodeo Drive is roze satijn kleur met een warme ondertoon.

Troop Beverly Hills is een zacht gouden glinsterende kleur, precies zoals higlighters horen te zijn!

90210 is een perzikachtige kleur met een mooie glans.

Hollywood Blvd is een medium bronze kleur.

alt.jpg
In de praktijk ben ik nog niet bekend met deze nieuwe Kylie cosmetics producten maar ik ben zeker van plan om daar verandering in te brengen want wat ziet alles er mooi uit! Het face palette en de liquid lipsticks zijn al verkrijgbaar op de orginele Kylie cosmetics site en ze verzenden ook naar Nederland, jeeej! Nu is het alleen nog de vraag of we allemaal snel genoeg zijn want de nieuwe Koko  kollection gaat helemaal viral!

Heb jij de nieuwe Koko kollection al in huis of heb je ervaring met andere Kylie cosmetics producten?

X,
Nikki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s