Onze eerste keer naar Pinkpop! #2017!

Een hele wereldreis was het om in Landgraaf te komen en dat ging zoals altijd gepaard met behoorlijk wat stress want je zou je trein maar missen.. Joey zag op de site staan dat de camping vrijdag avond al open zou zijn dus hadden wij besloten om op vrijdag na werk met de trein onze reis te starten! Alleen ging niks zoals gepland en ontdekte ik vlak voor dat ik naar werk moest dat de camping pas zaterdag om 08:00 opende en toen begon de stress pas echt!
pink.png
Geen avond eten meer in huis voor een extra avond, alle spullen al ingepakt en vanaf Lelystad is het (tenzij we een auto hadden) onmogelijk om rond 08:00 in Landgraaf te zijn. Dus ik snel Joey uit bed getrokken, om te zoeken naar een oplossing en uiteindelijk lukte dat gelukkig ook want het kwam er op neer dat we een hotel overnachting hadden geboekt in Valkenburg voor €50,-! Dus alles was geregeld en we konden alsnog aan het einde van de dag vertrekken.
valken
Vlakbij het hotel zat een pleintje met meerdere terrasjes waar we even wat gingen drinken en bij kwamen van de bijna 4 uur durende reis naar Valkenburg. Wel verbazingwekkend dat ze alle deuren dicht gooide om 23:30 op een vrijdag avond.
campingHelaas hebben we verder geen foto’s gemaakt bij het hotel dus ik sla een stukje over en toen waren we ineens bij Pinkpop! Op deze foto lijkt het zo donker en bewolkt maar integendeel zelfs! De zon scheen en het was echt heerlijk weer! Ha gezichtsbedrog, mij hou je niet voor de gek, rare camera. De campings liep langzaam vol en iedereen wilde snel zijn of haar plekje bemachtigen. Wij  kozen voor camping B omdat die lekker dichtbij het station zat.
bandje.jpgNa het drama called: de tent opzetten gingen we ons festivalbandje halen in deze mooie andere tent.
reen
En toen kon het feest beginnen!  Twintig minuten lopen naar het festival terrein maar toen we er waren keken we onze ogen uit! Elk festival is anders maar Pinkpop is zó groot en vooral ook zó druk! Zie je al wie het is op de foto? Billie Joe Armstrong van Greenday want ook zij waren te zien op het festival!
pin.jpg
De concerten begonnen en de feest sfeer zat er goed in! Ik weet dat het ernstig is maar ik kan gewoon niet meer vertellen wie er hier op het podium staat. Ik weet het namelijk echt niet!
ijs.pngDit ijs werd zelf gemaakt! Er zitten stukjes framboos en banaan in. Dat werd op een plaat gelegd met het ijs in vloeibare vorm. Door een soort deksel die -25 graden celsius werd was het binnen 3 seconden omgetoverd naar een heerlijk ijsje!
james.jpg
Daarna was James Arthur aan de beurt! Stiekem ben ik best wel een grote fan van zijn muziek en we stonden zo dichtbij! We hebben echt genoten.
vuur.jpg
Kampvuurtjes werden gemaakt en geblust want het was niet toegestaan maar wel erg leuk om te zien.
est.jpg
Toen ik deze leuke chill plekjes ontdekte op het festival was het echt mijn doel, nee mijn missie geworden om er een keer op te luieren maar dat was niet makkelijk want alles zat elke keer al vol toen wij er langs liepen! Op de laatste dag van het festival kregen we het eindelijk voor elkaar, we hebben lekker ons avond eten in deze ligmat gegeten en daarna behoorlijk wat potjes gepest!
noot.jpg
suikerAl dat festival voedsel ook altijd… Er staan zoveel creatieve tentjes! Deze suikerspin is bijvoorbeeld gemaakt van snoepjes die lolly achtige framboos snoepjes en daar smaakt de hele suikerspin dan naar! De verkopers bij de stand waren ook nog eens goochelaars en daar liep ik dan mindfucked met mijn suikerspin in mijn hand terug naar het podium waar Kings of Leon kwam optreden.
jp
JP Cooper was ook van de partij en was zo ontzettend goed live! Deze meneer heeft echt engeltjes in zijn keel!
bieber.jpg
Sta je dan tussen alle gillende meisjes naar Bieber te kijken. Ik had nooit verwacht dat we zo dichtbij zouden komen maar we hadden voorrangsbandjes. Rond een uurtje of 14:00 zagen wij ineens dat er paarse pols bandjes uitgedeeld werden dus nieuwsgierig als we zijn gingen vragen waarvoor de bandjes waren. Toen we hoorde dat je ermee vooraan kon staan bij Justin Bieber zeiden we geen nee! De show was erg leuk om naar te kijken alleen vond ik het erg jammer dat hij veel playbackte.
druk
Die drukte Bij zijn concert was niet te doen. Bewegingsruimte was ver te zoeken net zoals het zicht waar je loopt.

Dinsdag ochtend ging onze wekker om kwart over vijf alweer om aan de terug reis naar Lelystad te beginnen. Er stond ons een drukke dag te wachten dus we moesten op tijd weer weg. Wij vonden het een heel erg leuk weekend en hebben er zeker geen spijt van! Ik weet nog niet of ik volgend jaar ook naar Pinkpop ga vanwege de drukte maar voor de sfeer zou ik elk jaar terug komen.

Hoe ziet jou festival kalender er dit jaar uit?

X,
Nikki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s