De toekomst van Nikki-dacosmetics.

Laatst zat ik een hele poos na te denken over mijn blog en het doel er eigenlijk van. Ik vind het leuk om mensen te amuseren en verder? Blijft het bij een blog of komt er meer? Vandaag wilde ik jullie mee nemen op mijn journey en zo een beter beeld geven van de toekomst van Nikidacosmetics!
samsung galay s5 foto's 700
Ik maak altijd overal foto’s van zodat ik dingen precies kan onthouden zoals ze gebeurd zijn. Zo gebruik ik ook mijn blog om mijn leven bij te houden en om herinneringen op te halen. Make-up, dingen zien en dingen ontdekken zijn mijn passies. Ik vind het leuk om mijn passies te delen en om mensen ermee te amuseren. Ik hou van het schrijven en vind het heerlijk om op mijn stukje internet eigen baas te zijn.
samsung galay s5 foto's 498.jpg
Ik begon met anoniem bloggen omdat ik simpelweg de ballen niet had om te laten zien wie ik ben. Ik dacht dat veel mensen het vreemd zouden vinden of gemeen achter mijn rug om zouden praten. Later ontdekte ik dat het geen te kort komen van mijn kant zou zijn. Als ik hier van mijn beroep wilde maken moest ik toch echt de stap zetten en ik ben blij dat ik die stap heb gezet. Ik vind het leuk als mijn lezers (jullie) mannen, vrouwen, jong en oud mij leren kennen zoals ik ben anders zou het een soort dubbel leven worden!
samsung galay s5 foto's 608.jpg
Ook dankzij mijn zusje heb ik deze stap gezet, zij is mijn voorbeeld in het blog/vlog wereldje, ze doet altijd wat ze wilt en is niet bang voor meningen, dat vind ik echt een goede instelling! Met haar Youtube kanaal Mclauraah heeft ze al best wat ervaring op gedaan met editten en banners maken. Daar profiteerde ik  ook van! Het is nu wel tijd geworden dat ik de touwtjes in eigen handen neem en alles leer.
fearDe toekomst van Nikida heeft nog een lange weg te gaan! Ik hoop natuurlijk meer leuke lezers te krijgen waarmee we lekker kunnen kletsen over allerlei dingen maar ik hoop ook dat ik mijn blog mag uitbreiden met een webshop! Het zal nog een tijd gaan duren maar uiteindelijk gaat het lukken! Altijd je dromen volgen toch?!
Mijn youtube kanaal is opgericht maar de tijd om video’s te uploaden is er helaas nog niet. Naast mijn blog werk ik 4 dagen in de week in een farmaceutische groothandel en de tijd verdelen op die manier is erg lastig! Van Nikidacosmetics mijn fulltime job maken is mijn plan en streven.

#Keepchasingyourdreams #hetklinktafgezaagd #ikweethet

Wat zijn jouw toekomstplannen? Emigreren? Een bedrijf starten? Let me know

X,
Nikki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s