Weird beauty trends 2017

De nailpolish mountain was al vreemd maar het word steeds gekker! Make-up blenden met Louboutin shoes? Fidget spinner make-up tutorials? Lollipop lips? Foundation aanbrengen met een condoom?! Zo kan ik nog wel een uur doorgaan, de beautytrends worden echt naar een next level getild dit jaar. Sit down, relax en enjoy deze vreemde beauty trends van ons huidige 2k17!
weird
eye.jpg

h
Neon eyeliner is eigenlijk niet heel vreemd… toch? Een avondje stappen met deze look en je ogen zijn de eyecatcher van de avond. De trend is op Instagram compleet viral gegaan en elke beauty guru pikt de trend op en creëert een eigen look met de neon eyeliner.
unicorn.jpg
unicorrrn.jpgUnicorns!! Ik ben stiekem behoorlijk gek op deze schattige ‘dieren’ en in de beautywereld is de unicorn ook niemand ontgaan: eyeliner, highlighter, haren en nagels alles in de unicorn stijl!
fidget.jpgDe fidget spinner was ontworpen voor kinderen met concentratie problemen zodat ze tijdens de les een bezigheid hadden maar het kleine speeltje word naar een next level getild. Youtube staat vol met make-up tutorials die zijn ontstaan met de spinner. Opzich niet zo vreemd het woord ‘fidget spinner’ geeft behoorlijk wat hits!


Geen probleem meer met brows tekenen, stamp en daar zijn ze. Winged eyeliner? stamp ook gefixed. Stempelen, het antwoord op vele aspecten in 2017. Ik heb veel test video’s bekeken en het werkt wel alleen werkt het niet zo goed als de ouderwetse manier uit de losse hand, ook de stempels hebben wat hulp nodig van die losse hand.
ear.jpg
Meerdere malen al op de catwalk gespot en het is zóó bizar!! Maar we zien het allemaal goed en het gaat hier om makeup op de oren ‘ear makeup’. Ik denk niet dat ik hier woorden voor heb. Het past gewoon precies in het rijtje thuis van weird beauty trends.
brow
Sticky brows! Voor iemand met mijn wenkbrauwen zou dit echt een geniale uitvinding kunnen zijn ik heb namelijk hele lichte wenkbrauwen en erg weinig haartjes. Je plakt de wenkbrauwen dus gewoon over je eigen wenkbrauwen heen! Ze zijn te verkrijgen in enorm veel kleuren, vormen en maten dus voor ieder wat wils!
lipisDit zit echt tegen het randje van angstaanjagend aan. Variant op smudged lipstick? Ik vind het persoonlijk 1000 keer niks en zou zo niet de deur uit durven! De lollipop lips zijn gelanceerd in Parijs door MAC. Het word ook wel de: ‘Kylie Jenner lips challange gone wrong’ genoemd wat ik best kan begrijpen!
feather.jpg
Feather brows. Als je genoeg wenkbrauw haartjes hebt plak je dus in feite de ene helft naar boven en de andere helft naar beneden. Als je niet genoeg haartjes daarvoor hebt kan je de feathers ook gewoon tekenen maar weird is het zeker want in het dagelijks leven heb ik dit nog nooit gezien.
putty.jpg

Een tijdje geleden zag ik een video van Laura Lee over een putty-achtige Highlighter, ik was behoorlijk onder de indruk want als makeup producten putty worden gemaakt dan wil je het al helemaal de hele dag in je handen hebben!

roots.png
De trend loopt al een tijdje maar je blijft het tegen komen! Op Pinkpop zag ik de glitter roots nog voorbij komen. Voor een festival is het ook erg leuk en feestelijk. Er zit wel een risico aan: Met zo’n letterlijke discobol trek je behoorlijk wat zon aan en met zo’n scheiding schreeuwt dat om een sunburn.

Hoe mensen er op komen, ik weet het niet maar alles word steeds gekker, zeker leuk ook want zo houden we het nog spannend! Inside the box? Wat is dat?

Welke beauty trend is het gekst? Heb jij er al een paar geprobeerd?!

X,

Nikki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s