Mini make-up shopblog

Het was een lange, erg lange tijd geleden dat ik door de straten van Amsterdam struinde op zoek naar mooie make-up items maar afgelopen maandag was het eindelijk weer zover. Ik was al zo lang niet in onze geliefde hoofdstad geweest  dat ik afgelopen maandag pas voor het eerst de NYX winkel in stapte! Soms ben ik zo teleurgesteld in mezelf en dit is hier een goed voorbeeld van! Krap bij kas, sparen voor de vakantie maar gelukkig ging ik niet met lege handen naar huis en kon ik mijn beauty hartje weer ophalen.
shopblog.jpg
lush 1
blokOeh lala Lush! Wat een verwennerij, sexy peel is echt een verwennerij voor ons reukorgaantje. Dit citrus zeepje geeft behoorlijk wat geur af en dat is niet negatief bedoelt want i loveeee de citrus geur. De mix van sinaasappel, grapefruit en limoen passen zo goed bij elkaar, ze creëren samen een diepe intense en vooral frisse geur waardoor ik het liefst uren in de douche door breng. Het is mijn eerste Lush zeepje en zeker niet de laatse!
nyx2.jpg
jumbo.jpg
1 Stap in de NYX winkel en het was raak! Om was ik toen ik alle mooie kleuren in de winkel zag. Met de jumbo pencil in milk was ik al bekend maar een goede basis voor bruin tinten was in mijn stash nog niet te vinden, deze variant ‘French fries’ of numero 609 is daar perfect voor. Een mooie bruine kleur met een subtiele koperen shimmer er in verwerkt. De pencils zijn in behoorlijk wat kleuren verkrijgbaar voor €6,25 per stuk.
pigment
Als we de fall out weg denken zijn pigments toch wel pretty awesome! Je kan er zo veel kanten mee op dat ik inmiddels een groot fan ben geworden. Van NYX had ik nog geen pigments. Nou, ik ben verrast! Ik nam nummer 07 mee naar huis en vind de kleur zo mooi, het is een mooie kleur voor een oog look maar met de warme shimmer zou het ook een hele goede highlighter kunnen zijn.
Naamloos.png
lin.pngDe Nyx lingerie in de kleur Corset leek in de winkel  zo mooi  maar toen ik eenmaal thuis was stelde ik mijn mening bij: ik vind de kleur op mijn hand iets paarser ‘ogen’ dan op mijn lippen, in normaal daglicht is de kleur jammer genoeg behoorlijk grauw en het maakt mijn gezicht erg flets. Ik ben er nog niet helemaal over uit maar de kwaliteit van de liquid lipstick is wel goed, heel goed zelfs! De lipstick Blijft lang zitten en het is weird  want normaal gesproken zijn mijn lippen uitgedroogd na een dagje liquid lipstick maar dat is bij deze absoluut niet het geval. De lipsticks kosten trouwens €8,35 per stuk.

lip.jpg
s
Toen ik vorig jaar naar Kroatië ging ontdekte ik dat ik het leuk vind om te sparen, ja ook in geld maar dit gaat om iets anders namelijk MAC, ik besloot MAC lipsticks te verzamelen.Van elk land dat ik bezoek verzamel ik een MAC lipstick. Maandag ontdekte ik dat ik nog geen Nederlands exemplaar had dus dat werd hoog tijd! In de Bijenkorf trof ik Velvet Teddy aan!
velvet.pngEen Matte zacht bruine lipstick en it is soooo gorgeous! Ik denk dat Velvet teddy en MAC’s Brave mijn twee favoriete kleuren zijn, lekker subtiel en passend bij elke look.

Ik word zo vrolijk van nieuwe makeup producten! Sommige dingen wil ik gewoon op mijn nachtkastje zetten en er uren naar kijken tot ik in slaap val, zo blij als een kind haha!

Hebben jullie nog shoptripjes in de agenda staan?

X,
Nikki

2 gedachtes over “Mini make-up shopblog

  1. Heel leuke spulletjes geshopt, die kleur van Mac staat ook nog op m’n lijstje haha ! 😀 Jammer van de Nyx lip lingerie, als je toch meer een paarsere wil kan je misschien beter gaan voor de kleur ‘Embelishment’, die heb ik ook en is aardig wat naar de paarsere kant (heb hier ook een review van geschreven, dus voor swatches of de kleur of de lippen kan je daar eens kijken) 🙂 Liefs Romy ! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s