I quit my job.

Zes maanden werkte ik dag in dag uit zonder tegenzin, echt leuk was het ook niet want mijn droom baan ligt hier op nikidacosmetics.com en een farmaceutische groothandel heeft daar niet zo veel mee te maken. Toen de zevende werk maand begon veranderde er zo veel en helaas verdween het plezier in mijn werk beetje bij beetje.
quit
Te veel in detail treden ga ik niet doen en ik hoop op jullie begrip want die details kan ik niet online zetten maar ik wilde de grote verandering wel even delen. Ik heb op dit moment dus geen baan en dat is behoorlijk shitty met drie vakanties voor de deur. In het begin heb ik me echt rot gevoeld. Ik hoor mensen denken: je stopt zelf dus het is je eigen schuld toch? Dat is niet helemaal hoe het liep. Het bedrijf had niet veel werk dus werd ik gebeld dat ik terug mocht komen als er weer werk was maar naast alle andere omstandigheden was dat voor mij het punt om te stoppen. Zo gezegd zo gedaan, en nu? Terug naar school voor een werkend leren opleiding? Nee, ik ga eerst op zoek naar werk want ik woon niet meer bij mijn ouders dus een baan is iets belangrijker, daarna kijken we wel verder! Joey’ s passie ligt in de horeca en hij wil later een eigen restaurant daardoor werd ik enthousiast over het horeca wereldje en besloot ik daar in te solliciteren.
look
Een sollicitatie verder en een tijdje over en weer appen met het restaurant waar Joey ook gewerkt heeft mocht ik een proefavond mee draaien. Ik vond het super leuk, het is heel anders werken dan in een winkel of een farmaceutische groothandel, met 0,0% horeca ervaring moest ik ook heel erg wennen maar aan het eind van de avond ging het al een stukje beter! Het is vooral veel oefenen en gewoon doen.

De aankomende periode is best spannend het word afwachten tot er contact met me word opgenomen of ik moet weer verder solliciteren. Tussendoor heb ik veel vrije tijd, daarom wil ik ook meer tijd in Nikidacosmetics steken, het lijk me leuk om meer artikelen per week te uploaden en om echt te beginnen met youtube want daar was eerst helaas te weinig tijd voor en dat is nu geen probleem.

X,
Nikki

Een gedachte over “I quit my job.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s