last week i was happy with #8

Heerlijk kunnen genieten van een onverwachtse anderhalve week  vakantie maar de vrije dagen zijn geteld want ik ben weer aan het werk en het horeca leven bevalt me prima! Daytime is blog time. Alle stress heeft plaats gemaakt voor een vakantiegevoel. Oeps, data en weekdagen worden vergeten, een artikel word gemist.. Maar hello
happines  #8 want de zorgen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen!
birds.jpg
– Quality time met mijn kleine neefje, ja het was omdat mijn zus een oppas nodig had maar hee, ik vind het echt leuk als mijn neefje er is dus het is een win win situatie!

– Mijn acrylnagels terug! Mijn eigen nagels lijken niet in staat te zijn om te groeien, ze breken, splijten en niks helpt er tegen.

– Een avondje ouderwets pesten met vrienden

– Een gezellig familie weekend op het Mundial festival.

– Voor het eerst in mijn leven winnen met poolen door middel van pure geluksmomentjes.

– Twee huisdiertjes rijker! Ik wilde twee jaar geleden perse cavia’s hebben maar toen ik nog bij mijn ouders woonde besteedde ik er niet zo veel aandacht aan. Nu ik daar niet meer woon zijn de cavia’s tien maanden later alsnog mee verhuisd en ik vind het GE-WEL-DIG. Geen volledige stilte meer in huis en lekker met de cavia’s op schoot tv kijken. Joey moest even aan het idee wennen maar stiekem vind hij het ook heel leuk.

– Homemade pizza, een soort van dan eigenlijk waren het gepimpte diepvries pizza’s.

– Aftellen  naar de vakantie.

– Een dikke voorjaars schoonmaak in de zomer gehouden, heerlijk als alles weer fris is.

– Shooter, na Frankie & Grace startte de zoektocht weer naar een nieuwe serie op Netflix en na één aflevering van Shooter was ik al onder de indruk.

Hoe ben jij aan het genieten van de zomer? 

X,
Nikki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s