Fake&real, Naked palette 2

AAAAARGGHH de frustratie!!! Denk je gewoon je Naked palette bij een betrouwbare site te bestellen krijg je alsnog een neppe! Gisteravond liet een vriendin van mij haar palette zien en ik wist dat er iets niet klopte want het palette dat ik thuis had zag er totaal niet hetzelfde uit. Het is vreemd dat het zo lang heeft geduurd voordat ik tot deze ontdekking kwam ik heb het palette namelijk al een behoorlijke tijd in mijn stash! Nadat ik haar dat vertelde gaf ze mij haar palette mee om alles eens even te vergelijken en zo ging mijn onderzoekje van start!
naked 2 dupe.jpgEen hele avond achter mijn laptopje gezeten maar helaas kon ik niet meer vinden waar mijn palette vandaan kwam, ik dacht dat het Beautybay.com was maar zonder harde bewijzen kan ik niet met mijn vinger gaan wijzen. Ik weet alleen nog wel zeker dat het een betrouwbare site was geen Aliexpress of iets in die richting.
dupe
Het onderste palette is helaas dus fake. Er is duidelijk kleur verschil te zien!
rug
De teksten op de rug staan ook in tegengestelde richting van elkaar, de onderste is opnieuw de originele.
kwast.jpg
Hier klopt dus helemaal geen bal van. De bovenste kwast is real en de onderste is fake. De kleuren zijn totaal verschillend net zoals de kwast zelf. Echt een behoorlijke bummer.
naked.jpg
faked
Ja de Blackout van the fake one is kapot… Laten vallen.. Maar kijk die namen!! In faked 2 zijn ze zo vaag in tegenstelling tot de Naked 2 want de namen springen daar uit het palette. Door naar de swatches want ook die moest ik vergelijken.

Rechts= Naked 2 links= faked 2.
foxy
Foxy heeft toch wel een pigment verschil. Hoe kan het toch dat ik dit niet eerder zag..half baked
Half baked , de rechter lijkt iets feller van kleur maar ze lijken wel erg veel op elkaar!bootycall.jpgBootycall, is in de Naked 2 iets zachter van textuur dan in de faked 2, daar voelt de kleur meer krijterig aan.chopper
Chopper is toch wel nagenoeg het zelfde.
tease.jpg
Tease, woah! De faked is in vergelijking echt slecht gepigmenteerd en vervaagd zo snel. Ook de kleur is veel minder intens dan de Naked 2.snakebite.jpg
Dit is best vreemd. De fake Snakebite is veel donkerder en korreliger dan de Naked maar als het op pigment aan komt wint de faked deze ronde!suspect.jpg
Suspect heeft eigenlijk hetzelfe! De rechter is iets lichter dan de linker maar beide kleuren zijn erg mooi!pistol
Pistolverve
Verve, de real one lijkt echt richting silver te gaan! Helaas neigt de neppe variant meer naar grijs.ydk.jpg
Ydk, jamer dat de clone die shimmer mist.. Niets overtreft Urban Decay.busted.jpg
Last but not least omdat Blackout kapot is, Busted en dat is zeker Busted! Ik heb de kleur  nooit veel gebruikt en nu begrijp ik ook waarom..

Al met al zijn er maar een paar kleuren die echt compleet afwijken! Na mijn ontdekking ga ik het palette ook niet weg doen maar ik overweeg het wel om de echte Naked palette 2 aan te schaffen just as i said, niks overtreft Urban Decay!

Wat vind jij van de faked 2, leave a comment?? 

X,
Nikki

 

2 gedachtes over “Fake&real, Naked palette 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s