The travel scrapbook

Creatief bezig zijn is niet een van mijn sterkste kanten verven, knippen, plakken noem het maar op, het is niet voor mij weggelegd. Ik ben wel altijd al bezig geweest met herinneringen verzamelen! Niet door zoveel mogelijk mee te maken maar door elke ervaring te bewaren met aandenkens! bord 2
Wat begon als mijn verjaardagscadeau van Joey is inmiddels uitgegroeid naar een prikbordje vol met herinneringen! Elke maand mocht ik een kaartje omdraaien en kijken wat we samen gingen doen die maand, elke keer een nieuwe verassing! Ik prikte alle kaartjes die ik gezien had terug op het prikbord maar dan open gedraaid, ik verzamelde alle festival bandjes, toegangskaarten en briefjes die Joey naar me schreef. Hoe leuk is het om dat later allemaal terug te kijken..
travelIk zag op Beautylab.nl dat Serena allemaal foto’s verzamelde en opplakte met de Hp sprocket om zo haar herinneringen te bewaren! Ik heb helaas geen Hp sprocket maar het gaf me wel wat inspiratie!
j.jpg Let’s make a sort of bullet journal/scrapbook van de reis! Alles verzamelen! Museum entree kaarten, restaurant bonnetjes, verpakkingen, foto’s of visitekaartjes. Gewoon alles verzamelen, het is leuker dan alleen foto’s bewaren want je hebt gewoon ‘tastbaar’ materiaal als herinnering mee genomen uit een ander land! Alles wat je nodig hebt is een mooi notitieboekje, een bullet journal of iets in die richting, Lijm, een schaar en wees vindingrijk! etsy.jpgDit jaar neem ik jullie mee, na elke trip zal ik een travel scrapbook update posten Ik heb nu al zin om er aan te beginnen!

Heb jij ooit al een travel scrapbook gemaakt? Zet een linkje in de comments! Ik ben benieuwd naar die van jou! 

X,
Nikki

2 gedachtes over “The travel scrapbook

  1. Ik heb er nog nooit een gemaakt ook al ziet het er nu vrij tempting uit. Ik heb wel van die pins verzameld die ik dan op mijn rugzak bevestigde en had alle steden bij me waar ik pins van had verzameld. Zo kreeg ik er ook een van een oude schotse man die een gelijkaardige collectie op zijn kilt droeg. Ik ga die altijd bijhouden!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s