Mijn nieuwe tattoo!

Zo lang als ik me kan herinneren vind ik tattoos al mooi, het sprak me altijd aan en gaf me het idee dat mensen zo zichzelf kunnen uitten of zichzelf kunnen vormen tot de persoon wie ze zijn. In de afgelopen.. Denk, denk vier jaar heb ik 5 tattoos laten zetten en zo was ik zondag weer wat inkt in mijn lichaam rijker, een zesde tattoo erbij!
vos.jpg
owl.jpgBam! Daar was mijn ontwerp, eerlijk van het internet gejat. Niet matching maar gewoon een woestijnvos voor Nikki because she likes it. Eigenlijk niet helemaal gejat want de vos op mijn been is gewoon mooier, tsja soms heb je dat. JOKE. De tattoo-artist van Mastotattoo heeft het ontwerp wel iets aangepast en dat was fijn want zo is het toch echt mijn tattoo. Er zit eigenlijk geen betekenis achter maar ik vond het gewoon een mooi ontwerp. Ik ben niet iemand die snel tattoos zet zonder betekenis maar heel soms kom ik iets tegen dat ik mooi genoeg vind voor een plekje op mijn lichaam.
wolf.jpeg
En nu begon het pas echt. Heel veel kleine stipjes want de tattoo bestaat bijna alleen maar uit stipjes. Gelukkig had ik een Jill Mansell mee genomen en kan ik goed met de tattoo artist overweg dus al kletsend en lezend kwam ik mijn tijd door.
wolf 01
Na drie uur braaf stilzitten was ik eindelijk klaar en werden de laatste puntjes (letterlijk) op de i gezet! Ik was best trots op mezelf want ik ben namelijk op zΒ΄n zachtst gezegd slecht in stil zitten en het eindresultaat mag er wezen hoor! Lekker rood en opgezet bovenbeen maar het was het waard.
wolf 03
Nu ik vijf dagen verder ben is de roodheid gelukkig weg. Veel insmeren en niet er aan krabben. Want echt hoor, wat is die verleiding groot, een genezende wond kan soms zo erg jeuken!

Heb jij tattoos? Zo ja, hoe ziet jouw tattoo eruit?

X,
Nikki

4 gedachtes over “Mijn nieuwe tattoo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s