Catrice iconails It’s all about that red

De grote bak met al mijn lakjes staat nog altijd bij mijn ouders thuis, ik had ze door de jaren heen verzameld. Het was mijn trots, mijn collectie maar het is nu wel  tijd voor vernieuwing! Nieuwe kleurtjes inslaan en mijn stevige kunstnagels elke week voorzien van een ander kleurtje, deze week is ‘It’s all about that red’ aan de beurt.
re.jpg
Iconnails, een vrij nieuwe lijn van Catrice met lakjes die 7 dagen moeten houden, dat wekt mijn nieuwsgierigheid! Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de lakjes van Catrice, ze zijn fijn in gebruik en blijven voor gewone nagellak prima op hun plek zitten voor zo lang als het duurt.
ico.jpg
Rood is een gevaarlijke kleur en daar kan je vaak de plank mis mee slaan maar deze rood is precies de kleur die altijd passend is. Misschien een beetje een afgezaagde kleur maar wel tijdloos en erg mooi!
c.jpg
lak.jpg
De lak heeft echt een onwijs  fijne formule, erg dekkend maar niet dik of stroperig. Ook was één laagje al genoeg om alles mooi te krijgen alleen is er één nadeel, de kleur houd niet 7 dagen. Na vier dagen vond ik het mooi geweest en haalde ik de rode kleur van mijn nagels af. De uiteindes waren flink gechipt en ook bij mijn nagelriem begon de nagellak af te brokkelen.
cat.jpg
brok.jpg
Op het flesje staat aangegeven dat het een gel lak is en dat toont de finish van de lak wel aan, ik vind die glans zo mooi altijd. Al moet ik wel zeggen dat ik ook niet vies ben van een goede matte finish.
dop.jpg
Lekker classy flesje met een een dop ter decoratie en een dop om het flesje te openen eerlijk gezegd wel een beetje overbodig maar de grotere dop maakt de boel af. Ik zou het flesje een stuk minder aantrekkelijk vinden als de dop er niet op zat.

Jammer dat de kleur bij mij niet 7 dagen houd. Misschien ligt dat wel aan mijn kunstnagels, dat kan natuurlijk ook, maar verder ben ik super blij dat ik deze lak mag toevoegen bij mijn andere kleurtjes want deze kleur kan het nooit verkeerd doen bij mij.

Heb jij al een iconails lakje van Catrice uitgeprobeerd?

X,
Nikki

Een gedachte over “Catrice iconails It’s all about that red

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s