Parfum masterclass bij Serena van beautylab.nl

Goedemorgen! Afgelopen zaterdag was ik al vroeg onderweg naar Houten om een parfum masterclass van Serena Verbon bij te wonen. Een onwijs leuke dag helemaal in het teken van parfum en creativiteit. De dag beloofde veel leerzame weetjes met een flinke dosis gezelligheid en dat allemaal in een high tea sfeer!
beauty.jpg
Om te beginnen, wat een rot verbinding van Lelystad naar Houten zeg! Van Lelystad naar Almere, van Almere  naar Utrecht en van Utrecht door naar Houten. Met een halve wereld reis achter de rug kwam ik uiteindelijk toch op de juiste bestemming, bij Serena aan de keukentafel. Ik kwam als tweede van de groep aan dus had nog even de tijd om Coco en Clarence te vertroetelen
kat.jpg
kat1.jpgToen iedereen eenmaal aangekomen was kon de parfum pret beginnen. Serena gaf zó veel leerzame informatie! Ik heb er echt wel wat aan gehad. Ze vertelde over de geschiedenis van parfum, de verschillende geurnoten, de opbouw van parfums en we maakten onze eigen parfum.
ser.jpgTussendoor werd er gezellig gekletst, gegeten en gedronken. Serena en haar moeder zijn erg creatief geweest in de keuken want bijna alle hapjes waren zelf gemaakt en wat waren ze lekker!!
serena.jpg
hand.jpg
We kregen de opdracht om allemaal onze top 3 parfums door te mailen en aan het einde van de masterclass Gaf Serena iedereen een persoonlijk parfum advies met verschillende geuren die machte met de top 3. Uit mijn lijstje bleek dat ik toch wel een beetje fan van Jasmijn en patchouli ben, vooral de oriëntal parfums spreken mij altijd aan!
maken.jpg
Na al het praten over parfum was het tijd om zelf actie te ondernemen. We maakten parfum met Iso E Super en verschillende etherische oliën die we aanvulde met cosmetisch haarwater. Voor mijn parfum gebruikte ik:
– 2 gram Iso E Super
– 0,5 gram jasmijn
– 0,5 gram musk
– 0,5 gram patchouli
foto.jpg
En toen was de dag alweer voorbij! Even nagepraat met iedereen, Serena’s stijlgids gesigneerd gekregen met een leuke goodiebag en natuurlijk bedankt voor de leuke masterclass. Het moment was weer aangebroken om terug naar Lelystad te gaan! Een mevrouw die ook de masterclass gevolgd had bracht mij met de auto naar Houten centraal, super lief natuurlijk want dat scheelde mij 18 minuten wandelen!boek1boek
Het was echt een hele leuke en leerzame ervaring! Aan het einde van de dag was ik behoorlijk moe en kon ik lekker uitrusten in de trein! Rond half 6 thuis aangekomen en dus maar snel een pizza in de oven gegooid. ‘S avonds nog even bij de meerpaaldagen wezen kijken wat best gezellig was en daarna heerlijk mijn bedje opgezocht!
inSerena heeft zelf ook een stukje over de masterclass geschreven: http://www.beautylab.nl/instalab-week-32-berlijn-en-masterclass-parfum/

Ga jij nog naar een masterclass van Serena? Let me know!

X,
Nikki

Een gedachte over “Parfum masterclass bij Serena van beautylab.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s