Vollere lippen met Cougar Perfect Pout

Cougar is voor mij een nieuw merk en we trappen af door dit merk te testen in de vorm van een lip plumper. Go vollere lippen! Perfect pout is het product dat ons (hopelijk) gaat helpen, geen injecties, gewoon een gepimpte lipgloss met een magic touch.cougar.jpg
Cougar is een zeer milieu vriendelijk merk en haalt alle ingrediënten uit de omgeving om geen transport te hoeven gebruiken. Nog een pluspuntje: ze testen niet op dieren en dat geeft toch al een goede eerste indruk.
coug.jpgPerfect Pout heeft een behoorlijk interessante ingrediënten lijst:

– Volulip bij 1% wordt toegevoegd voor het vormen, plunderen en  hydrateren van de lippen.
– Vitamine E wordt toegevoegd voor de antioxidanten en de hydraterende eigenschappen
– Corum en Pepermunt worden toegevoegd voor de verwarming en koeling sensatie die een prikkelend effect creëert, maar ook een verfrissende smaak en geur geeft.
c.jpg
Lip plumpers op menthol basis Irriteren de lippen waardoor de bloedvaten wijder worden en de lippen dus voller jammer genoeg werkt het alleen tijdelijk.
Door de irritatie gaan je lippen tintelen, dat hoort  bij een lip plumper maar ik vind het echt vreselijk! In het begin voelt het wel grappig maar na 10 minuten ben ik daar wel klaar mee! Bij Perfect Pout duurde het dik een half uur voor dat het tintelende gevoel langzaam weg begon te trekken.
voor.jpg
De structuur van de plumper is erg dik en zacht wat fijn aan voelt want mijn lippen voelen goed gehydrateerd maar helaas worden mijn lippen er ook behoorlijk plakkerig van! Zelfs toen ik met een doekje de plumper er af gehaald had bleef de boel sticky aanvoelen.
Voller? Wel iets geloof ik maar ik heb mijn twijfels, dat terzijde, die glans is wel PRACH-TIG. op.jpg
Perfect Pout zit in een stoer en vrouwelijk tubbetje van 10ml wat me ergens aan Ed Hardy doet denken. De plumper kost tussen de €8,05 en €16,75 het is namelijk per webshop behoorlijk verschillend ontdekte ik. Ik heb de plumper zelf ontvangen uit de styletonebox waar €16,75 werd aangegeven.
lip.jpg
Conclusie: Ik vind het een hele mooie glans geven en het idee is grappig maar ik ben zelf geen enorme fan van lip plumpers en dat komt echt voornamelijk door het tintelende gevoel. De Perfect Pout doet niet onder voor andere lip plumpers en het verricht de goede taken. Ik denk alleen wel ondanks de verwijde bloedvaten dat de vollere lippen eerder optisch zijn dan werkelijkheid en dat geld eigenlijk voor alle lip plumpers. Ik ben bang dat we dan toch echt voor de injecties moeten gaan maar mij niet gezien!

Heb jij al ervaring met de Perfect Pout? Of een andere lip plumper?

X,
Nikki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s