Kiek kiek motw #3

Als ik zo terug kijk op de afgelopen weken was het een flink zooitje ongeregeld. De laatste blog artikelen voor de vakantie werden afgemaakt, gezellig socializen met vrienden, de koffer moest natuurlijk ingepakt worden en het besef van dagen verloor ik compleet uit het oog! Vandaag een massive foto update van de afgelopen weken want het is hoog tijd voor moments of the week #3!
pic
ser
Nog aan het nagenieten van een super leuke en leerzame masterclass. Iets wat ik niet snel zal vergeten.
yog.jpg
In bataviastad werk ik vaak tot 20:00 ’s avonds en dat eindigt vaak met een diner van Mac Donalds omdat er voor een snelle hap niet zo veel keus is. Nu word het toch echt tijd om weer op de gezonde tour te gaan! Dus als ontbijt lekker yoghurt met vers fruit!
BOT.jpg
Gezellig op de vrijdagavond bij De Boterlap in Harderwijk wat drinken, prachtig licht voor een foto met een heater die een mooi oranje effect geeft ahum.. Maar hij hield ons wel lekker warm!cavi.jpg
Het weer is echt per dag verschillend de laatste tijd, zo komt het met bakken uit de hemel en daarna is het weer 20 graden! Van de lekkere dagen moeten we het maar nemen he! Zo maakte ik er goed gebruik van en dook ik samen met de cavia’s een middagje de achtertuin in.TATTO.jpg
Op naar de tattoo shop om Joey en Chris te voorzien van een nieuwe tattoo.MEERPAAL.jpg
Vlak voor de vakantie ook nog even de meerpaaldagen bezoeken! Elk jaar weer is het een hele happening en nog nooit was ik er geweest, het moest er ooit toch echt van komen!PICK.jpg
Ooh wat was het toen lekker weer! Even lekker de stad in geweest en op een terras wat gedronken, hier waren Joey en ik later op die dag een geïmproviseerde picknick aan het houden.KANAYA.jpg
Als afsluiter van de dag gingen we bij Kanaya uit eten, een all you can eat restaurant waarbij je de nummertje van de gerechtjes die je wilt eten op een kaart moet invullen, het geeft me elke keer weer het gevoel alsof ik een spelletje in een restaurant aan het spelen ben.NEEF.jpg
Op visite voor de verjaardag van mijn 3e en oudste neefje! Hij werd 14 jaar! Mijn andere twee neefjes vermaakten zich ook prima…!BOOD.jpg
Even snel een boodschapje halen en meneer besluit gewoon in slaap te vallen! In de auto was Mason al in slaap gevallen maar terwijl ik hem optilde en in de kar zette sliep hij gewoon lekker door.TV.jpgDaarna nog even lekker relaxed netflix kijken.CAAF.jpg
Ik moest zo hard lachen! De cavia’s waren net bij ons in huis en elke keer als ik er een bij Joey op schoot wilde zetten wilde hij er niets van weten. tot dat ik een cavia vast hield en hij hem wilde aaien, toen was Jo verkocht! Lig je dan met twee cavia’s.VIS.jpg
Een bezoekje aan de Intratuin betekend een bezoekje aan de dieren! Altijd leuk om even te kijken en we kwamen niet met lege handen thuis want we hebben zulke leuke mini cactussen gekocht!MUNDI.jpg
Festival weekend Mundial in Tilburg! Er werden stempels verkocht om mensen onder te stempelen, nou, daar heb ik gebruik van gemaakt! Mijn moeder was alleen niet zo blij met de plek van de stempel, sorry mam! Maar het was wel leuk.EGE.jpg
Hee, hallo egeltje. Hij bleef zo stil zitten! Ik denk dat het beestje een beetje verstijfd was van angst toen ik dichterbij kwam om een foto te  maken.

Wat heb jij de afgelopen tijd allemaal meegemaakt?

X,
Nikki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s