Over mij

Hello it’s me!  Nikki

Mijn passie voor make-up wilde ik even ergens anders kwijt dan op mijn gezicht. Na veel nadenken besloot ik een anonieme blog te beginnen zodat ik toch mijn passie kan delen maar zelf achter de schermen blijf. Na een tijdje besloot ik dat mijn blog toch niet anoniem moest zijn. Het is best lastig om op die manier een dubbel leven te leiden.

Een klein beetje achtergrondinformatie kan ik natuurlijk ook wel loslaten. Ik ben 19 jaar oud, werk parttime en ik woon nu in Lelystad maar hoop dat ik over een paar jaar toch naar een grotere stad mag/kan verhuizen. Samen met mij uit het zelfde nest gekomen zijn mijn twee zussen! Laura van 15 jaar en Ellis van 21 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en dat betekend dat ik mijn zussen wel wat minder zie en af en toe is dat best rot  want Laura is tevens de digi-nerd voor mijn blog!

Mijn verleden?
ik heb op de middelbare school havo gestudeerd maar niet afgemaakt, ik was nogal eh… impulsief (eigenlijk nog steeds). Hierna ben ik de opleiding schoonheidsspecialiste gaan doen, ik heb deze met succes afgerond. Vanaf het begin van de middelbare school was ik al bezig met make-up. Bij elk uitje van school in een vreemde stad even stiekem een paar winkeltjes induiken om die ene nieuwe oogschaduw te kopen die in Lelystad niet verkrijgbaar is. Langzaam maar zeker is het een beetje een obsessie geworden..
Je moet je geen zorgen maken om de dingen waar je niks aan kan veranderen. Dat kost alleen maar stress en slapeloze nachten. In de wereld van schoonheid is een goede nachtrust a real must!

X,

Nikki